Tulisan Anu Ditulis Sareng dina WordPress

Nalika sadayana naros ka kami pikeun ngalaksanakeun hal anu rada béda sareng blog urang, kami henteu pernah némbalan "Kuring henteu tiasa ngalakukeun éta.". Kami ngalakukeun seueur pangembangan WordPress sareng konsistén kagum ku sababaraha pakakas anu sayogi pikeun ngalaksanakeun padamelan. Kamari, éta mangrupikeun postingan tamu dina ngamajukeun acara kalayan média sosial ... stiker na éta tulisan blog anu ditulis babarengan! Sareng kami sanggup ngalakukeun éta! Éta sanés éta

Naha Henteu Perdebatan sengit?

Aya budak anyar di blok di sisi koméntar bisnis, Debat sengit. Premis jasa luar biasa - nyayogikeun Repository sentral pikeun ngalacak koméntar pangunjung anjeun, ngalegaan koméntar saluareun blog anjeun, sareng nyayogikeun antarmuka anu beunghar pisan pikeun nembongkeun koméntar. Aya kalemahan tunggal dina jasa, sanaos kitu, anu ngajantenkeun henteu tiasa dianggo… koméntar dimuat ngalangkungan JavaScript, hal anu henteu tiasa milarian mesin pencari