WordPress: Tambahkeun Inpormasi Pangarang dina Sidebar

UPDATE: Kuring parantos ngembangkeun Widget Sidebar pikeun mintonkeun Inpormasi Pangarang anjeun. Pos dinten ayeuna ku Jon Arnold hebat pisan ngeunaan tips pikeun ngarancang halaman wéb, tapi kuring perhatoskeun koméntar anu munggaran nunjukkeun ka kuring. Éta mangrupikeun tanda anu kuring kedah ngajantenkeun inpormasi panulis langkung menonjol. Kuring henteu nyiptakeun widget pikeun ieu (sareng kuring reuwas teu aya anu ngagaduhan deui!), Tapi kuring tiasa ngédit sidebar dina blog WordPress kuring

Ganti Milarian WordPress sareng Google Custom Search

Hayu urang nyanghareupan éta, Pilarian WordPress lambat sareng akurat pisan. Untungna, Google duanana ngabebela gancang sareng akurat. Salaku tambahan, Google Adat Adat Google parantos mekar pikeun dilebetkeun kana blog anjeun nyalira (atanapi situs wéb). Permalinks sareng Google Custom Search Kanggo situs anu permalink sapertos milik kuring, kuring kedah ngalakukeun hiji modifikasi tambahan. Kuring kedah ngalakukeun tindakan dina tag bentuk relatif tibatan nyayogikeun sadayana URL sareng