Pagelines 2.0 Reinvents WordPress Theming sareng Ecommerce

WordPress parantos neraskeun padamelan anu saé ... henteu ngan ukur ngamutahirkeun platformna tapi ku cara aranjeunna saéstuna ngabuka kana integrasi pihak katilu. Plugins sareng Téma pikeun platform aya dimana-mana, sareng éta mahal pisan. Usaha anyar parantos ngembangkeun di sakitar platform ogé, Pagelines janten salah sahiji diantarana! Perusahaan bangga pisan ngumumkeun peluncuran Pagelines 2.0, kerangka téma anu ngarobah WordPress. Pagelines 2.0 ngiringan fitur-fitur ieu: Sered &