Kasalametan WordPress sarta Kaamanan

Situs kami di-host dina Flywheel sareng kami ogé apiliasi sabab kami yakin éta platform hosting WordPress pangsaéna di planét. Kusabab popularitas WordPress, janten target hacker anu populér. Éta henteu hartosna éta moal tiasa janten platform anu aman, sanaos hartosna éta pikeun kapentingan pangsaéna unggal pangguna pikeun mastikeun yén aranjeunna ngajaga platform, plugins sareng ngajagi situs na aman. Kami ngantep Flywheel ngalakukeun seueur ieu pikeun urang!

Entong Nyalahkeun WordPress

90,000 peretas nyobian lebet kana instalasi WordPress anjeun ayeuna. Éta statistik anu pikaseurieun tapi ogé nunjuk kana popularitas sistem manajemen kontén anu paling populér di dunya. Sanaos kami cukup agnostik ngeunaan sistem manajemen kontén, kami gaduh hormat anu jero pikeun WordPress sareng ngadukung seuseueurna pamasangan klien kami. Kuring henteu kedah satuju sareng pangadeg WordPress anu seueur ngiringan perhatian kana masalah kaamanan sareng CMS.

WordPress hacked? Sapuluh Léngkah pikeun Ngalereskeun Blog Anjeun

Babaturan anu saé kuring nembé ngagaduhan blog WordPress na diretas. Éta mangrupikeun serangan jahat anu tiasa mangaruhan kana peringkat pamilarianna sareng, tangtosna, momentum na di pangunjung. Éta salah sahiji alesan kunaon kuring naséhat ka perusahaan ageung ngagunakeun platform blogging perusahaan sapertos Compendium - dimana aya tim monitoring anu milari anjeun. (Panyingkepan: Kuring nyekel saham) Perusahaan henteu ngartos naha aranjeunna bakal mayar platform