WordPress Hosting ngajalankeun Lalaunan? Migrasi ka Manajemén Manajemén

Sanaos aya seueur alesan yén pamasangan WordPress anjeun jalan lambat (kalebet plugins sareng téma anu kirang ditulis), kuring yakin alesan tunggal anu paling hébat kunaon jalma ngagaduhan masalah nyaéta perusahaan hostingna. Kabutuhan tambahan pikeun tombol sosial sareng integrasi sanyawa masalah - seueur diantarana ngamuat ogé laun. Jalma bewara. Perhatosan pemirsa anjeun. Sareng aranjeunna henteu ngarobih. Ngagaduhan halaman anu peryogi langkung ti 2 detik pikeun dimuat tiasa