Kirim Email Ngalangkungan SMTP Dina WordPress Kalayan Microsoft 365, Live, Outlook, atanapi Hotmail

Upami anjeun ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemen kontén, sistem biasana dikonpigurasi pikeun ngadorong pesen email (sapertos pesen sistem, panginget kata sandi, sareng sajabana) ngalangkungan host anjeun. Nanging, ieu sanés solusi anu disarankeun pikeun sababaraha alesan: Sababaraha host leres-leres meungpeuk kamampuan ngirim email kaluar tina sérver supados aranjeunna henteu janten target pikeun peretas nambihan malware anu ngirim email. Email anu asalna tina server anjeun biasana henteu dioténtikasi

Swarmify: Opat Alesan Henteu Nganggo YouTube Video Embeds Dina Halaman Wéb Bisnis anjeun

Upami perusahaan anjeun gaduh pidéo propésional anu parantos anjeun méakkeun rébuan dolar, anjeun kedah leres-leres nyebarkeun pidéo éta dina YouTube pikeun ngamangpaatkeun hasil pamilarian YouTube…. ngan pastikeun yén anjeun ngaoptimalkeun pidéo YouTube anjeun nalika anjeun ngalakukeun. Kitu cenah, anjeun henteu kedah nyebatkeun pidéo YouTube dina situs perusahaan anjeun… ku sababaraha alesan: YouTube nyukcruk panggunaan pidéo éta pikeun iklan anu ditarget. Naha anjeun hoyong bagikeun anjeun

Suite Wéb Sosial: Platform Manajemén Média Sosial Dibangun pikeun Penerbit WordPress

Upami perusahaan anjeun medarkeun sareng henteu ngamangpaatkeun média sosial sacara épéktip pikeun ngamajukeun eusi, anjeun leres-leres sono kana sakedik patalimarga. Sareng… pikeun hasil anu langkung saé, unggal tulisan leres-leres tiasa nganggo sababaraha optimasi dumasar kana platform anu anjeun anggo. Ayeuna, ngan aya sababaraha pilihan pikeun medarkeun otomatis tina situs WordPress anjeun: Seuseueurna platform penerbitan média sosial ngagaduhan fitur dimana anjeun tiasa nyebarkeun tina RSS feed. Optionally,

Nyetir Langkung Anjog Kalayan Pembina Halaman Pendaratan Landingi pikeun WordPress

Sedengkeun seuseueurna pemasar kantun ngalebetkeun formulir dina halaman WordPress, éta henteu merta halaman badarat anu saé dioptimalkeun kalayan saé. Halaman pendaratan biasana ngagaduhan sababaraha fitur sareng kauntungan anu aya hubunganana: Gangguan Minimal - Pikirkeun halaman pendaratan anjeun salaku tungtung jalan kalayan gangguan anu minimal. Navigasi, sidebars, footers, sareng elemen sanés tiasa ngaganggu tamu anjeun. Pembina halaman badarat ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun jalur anu jelas pikeun konvérsi tanpa gangguan. Integrasi - Salaku a

Kumaha Bagikeun Otomatis Tulisan WordPress anjeun ka LinkedIn Nganggo Zapier

Salah sahiji alat karesep kuring pikeun ngukur sareng nyebarkeun eupan RSS abdi atanapi podcast abdi kana média sosial nyaéta FeedPress. Hanjakalna, platform henteu ngagaduhan integrasi LinkedIn. Kuring ngahontal kaluar pikeun ningali naha aranjeunna badé nambihan sareng aranjeunna nyayogikeun solusi alternatif - nyebarkeun ka LinkedIn via Zapier. Zapier WordPress Plugin ka LinkedIn Zapier gratis pikeun sababaraha integrasi sareng saratus acara, janten kuring tiasa nganggo solusi ieu