Push Monyet: Otomatis Bewara Browser Push Pikeun Wéb Anjeun Atawa Loka E-commerce

Unggal bulan, urang meunang sababaraha rébu datang balik ngaliwatan bewara push browser nu urang terpadu kalayan situs urang. Upami anjeun mimiti nganjang ka situs kami, anjeun bakal perhatikeun pamundut anu dilakukeun di luhur halaman nalika anjeun nganjang ka situs éta. Upami anjeun ngaktifkeun béwara ieu, unggal waktos kami ngirim tulisan atanapi hoyong ngirim tawaran khusus, anjeun nampi béwara. Leuwih taun, Martech Zone geus kaala leuwih

AdButler: Atur Bungkusan Iklan Situs anjeun sareng Panyajian Iklan Dina WordPress

Upami anjeun ngagaduhan situs WordPress sareng hoyong ngatur panawaran iklan, pakét, pamayaran, sareng ngalayanan iklan, AdButler tiasa janten pilihan anu pangsaéna dina pasaran. Integrasi WordPress via widget ngajadikeun ngawangun sarta deploying zona ad sapotong jajan, sarta sistem AdButler kacida customizable, fléksibel, scalable, komo nawarkeun whitelabeling. Fitur Platform AdButler Di antarana: Skalabilitas - Skala anu diandelkeun sareng dijamin nalika paménta tumbuh, tina ratusan dugi ka milyaran tayangan. Panawaran lulugu

YaySMTP: Kirim Surélék Liwat SMTP Dina WordPress Kalayan Google Workspace sareng Auténtikasi Dua Faktor

Kuring mangrupikeun panyokong ageung Auténtikasi Dua-Faktor (2FA) dina unggal platform anu kuring ngajalankeun. Salaku pamasar anu tiasa dianggo sareng klien sareng data klien, kuring ngan saukur moal ati-ati teuing ngeunaan kaamanan sahingga kombinasi kecap konci anu béda pikeun unggal situs, nganggo Apple Keychain salaku gudang kecap akses, sareng ngaktifkeun 2FA dina unggal jasa kedahna. Upami anjeun ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemen kontén, sistem biasana dikonfigurasi pikeun nyorong pesen email

YaySMTP: Kirim Surélék Liwat SMTP Dina WordPress Kalayan Microsoft 365, Live, Outlook, atanapi Hotmail

Upami anjeun ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemen kontén, sistem biasana dikonpigurasi pikeun ngadorong pesen email (sapertos pesen sistem, panginget kata sandi, sareng sajabana) ngalangkungan host anjeun. Nanging, ieu sanés solusi anu disarankeun pikeun sababaraha alesan: Sababaraha host leres-leres meungpeuk kamampuan ngirim email kaluar tina sérver supados aranjeunna henteu janten target pikeun peretas nambihan malware anu ngirim email. Email anu asalna tina server anjeun biasana henteu dioténtikasi

The Best WordPress SEO Plugin: réngking Math

Rank Math SEO Plugin pikeun WordPress mangrupikeun plugin optimasi mesin pencari ringan pikeun WordPress anu kalebet sitemaps, potongan euyeub, analisis kontén, sareng alihan.