Upami Anjeun Teu Nyaho Naon Téma Anak WordPress nyaéta…

Anjeun leres-leres ngarobih téma WordPress. Kami parantos damel sareng puluhan klien sareng ngawangun ratusan situs WordPress salami sababaraha taun. Sanés padamelan urang pikeun nyiptakeun situs WordPress, tapi urang ngalakukeun éta pikeun seueur klien. Klién henteu sering ngagunakeun situs WordPress. Aranjeunna biasana datang ka kami pikeun ngabantosan ngaoptimalkeun situsna pikeun milarian, sosial, sareng konvérsi. Langkung sering tibatan henteu, urang kéngingkeun aksés kana situs kana

Naha Téma WordPress Salajengna Anjeun Kedah Responsif

Salaku desain responsif tuwuh dina popularitas, kuring ningali sababaraha palaksanaan luar biasa tina responsif anu leres. Sareng kalayan klien tanpa situs sélulér khusus, urang ningali paningkatan anu jelas dina pisibilitas mesin pencari ogé. Téma WordPress parantos nganggo strategi sareng aya sababaraha conto anu luar biasa (situs agénsi kami salah sahijina). Nalika desain sareng styleheets rumit, kaunggulan hébat henteu kedah ngajaga tampilan sareng perasaan anu khusus

Naha WordPress Blog Printer-Friendly anjeun?

Nalika kuring ngalengkepan tulisan kamari dina ROI Media Sosial, kuring badé ngirim sawangan éta ka CEO Dotster Clint Page. Nalika kuring nyetak kana PDF, sanaos, halaman na mangrupikeun kacau! Masih seueur jalmi di luar sana anu resep nyitak salinan halaman wéb pikeun dibagi, rujukan engké, atanapi ngan file sareng sababaraha catetan. Kuring mutuskeun kuring hoyong ngadamel blog kuring ramah-printer. Éta langkung gampil tibatan kuring