Lokal: Ngawangun Database Desktop pikeun Ngembangkeun sareng Nyingkronkeun Situs WordPress Anjeun

Upami anjeun parantos ngalaksanakeun seueur pangembangan WordPress, anjeun terang yén éta sering langkung fleksibel sareng gancang dianggo dina desktop lokal atanapi laptop anjeun tibatan kedah hariwang ngeunaan nyambungkeun jarak jauh. Ngajalankeun server database lokal tiasa rada nyeri, sanaos ... sapertos nyetél MAMP atanapi XAMPP kanggo ngamimitian sérver wéb lokal, nampung basa pamrograman anjeun, teras nyambung kana basis data anjeun. WordPress cukup saderhana tina arsitektur