Daptar Email Alamat Deresihkeun: Naha Anjeun Peryogi Kabersihan Email Sareng Kumaha Pilih Layanan

Pamasaran email mangrupikeun olahraga getih. Dina 20 taun ka pengker, hiji-hijina hal anu dirobih ku email nyaéta anu ngirim email anu hadé teras-terasan dihukum ku panyadia jasa email. Sedengkeun ISP sareng ESP lengkep tiasa koordinasi upami aranjeunna hoyong, aranjeunna henteu ngan saukur. Hasilna nyaéta aya hubungan anu silih musuhan antara keduanya. Panyedia Layanan Internét (ISP) meungpeuk Panyayogi Layanan Email (ESPs)… teras ESP dipaksa pikeun meungpeuk

Pulsa: Ningkatkeun Konversi 10% sareng Bukti Sosial

Situs wéb anu nambihan spanduk buktina sosial langsung naekeun tingkat konvérsi sareng kredibilitasna. Pulsa ngamungkinkeun usaha nunjukkeun bewara jalma asli anu ngalakukeun tindakan dina situsna. Langkung ti 20,000 halaman wéb nganggo Pulsa sareng kéngingkeun paningkatan konvérsi rata-rata 10%. Lokasi sareng durasi béwara tiasa disaluyukeun sacara lengkep sareng, nalika aranjeunna narik perhatian anu datang, aranjeunna henteu ngalihkeun perhatian tina tujuan anu didatangan pangunjung di dinya. Éta geulis

Wrike: Ningkatkeun Produktivitas, Kolaborasi, sareng Ngahijikeun Produksi Kandungan Anjeun

Kuring henteu yakin naon anu bakal kami tiasa laksanakeun tanpa platform kolaborasi pikeun produksi kontén kami. Nalika urang ngerjakeun infografis, kertas bodas, sareng bahkan tulisan blog, prosés urang ngalih ti panaliti, ka panulis, ka désainer, ka éditor sareng klien urang. Éta pisan seueur jalma anu pipilueun ngalirkeun file bulak-balik antara Google Docs, DropBox atanapi email. Kami peryogi prosés sareng vérsi pikeun ngadorong kamajuan payun dina puluhan

Konvergénsi: Cloud CRM Terpadu pikeun SMB

Sistem Manajemén Hubungan Palanggan mangrupikeun salah sahiji kajahatan anu diperyogikeun ... kacuali éta dikembangkeun kalayan hadé. Upami éta sistem anu sesah, éta peryogi perusahaan pikeun nyusahkeun karyawanna, éta peryogi seueur waktos sareng tanaga, sareng henteu masihan anjeun nasihat anu tiasa ditindak. Sistem CRM anu langkung énggal ayeuna muncul anu ngadeukeutkeun aranjeunna kana prosés internal anu dilakukeun ku tim penjualan sareng pamasaran. Converge ngahartikeun dirina salaku kuat, tapi saderhana CRM leutik pikeun leutik

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo