Kumaha Ngahasilkeun Thumbnail Youtube

Naha mungkin pikeun ngahasilkeun gambar leutik pikeun pidéo Youtube? Leres! Pedah pikeun nembongkeun gambar leutik sareng tautan dina sidebars, atanapi ngagentos kode embed Youtube ku video dina feed RSS atanapi email anjeun. Ieu parantos janten fitur sababaraha platform email, sapertos WordPress Newsletter Plugin. Nyobian nyerat generator gambar leutik Youtube anjeun tiasa janten tugas. Warta anu saé na nyaéta anjeun henteu kedah ngahasilkeun gambar leutik,