Youtube Analytics Di dieu

Upami anjeun teu acan lebet, Youtube parantos ngapdétkeun paket Insights na kana paket analitik anu lengkep. Ieu sababaraha fitur panganyarna dina Youtube Analytics: Halaman tinjauan anu saé. Laporan anu jero anu kalebet statistik papacangan sakumaha diukur ku suka, henteu resep, koméntar sareng paporit anu ditambihan atanapi dipiceun. Pidéo top anu nyetir paling seueur pintonan sareng langganan. Laporan ingetan pemirsa anyar anu nunjukkeun kumaha jauhna kana pidéo panempo anjeun