Kumaha Ngawaskeun Pencarian Organik (SEO) Kinerja Anjeun

Saatos damel pikeun ningkatkeun kinerja organik unggal jinis situs - ti situs mega kalayan jutaan halaman, dugi ka situs ecommerce, dugi ka usaha alit sareng lokal, aya prosés anu kuring candak anu ngabantosan kuring pikeun ngawaskeun sareng ngalaporkeun kinerja klien kuring. Diantara firma pamasaran digital, kuring henteu percanten pendekatan kuring unik ... tapi éta langkung tuntas tibatan agénsi pamilarian organik (SEO) anu khas. Pendekatan kuring henteu sesah, tapi éta

Restream: Pidéo Live-Stream Pikeun Langkung 30+ Platform Media Sosial Sakaligus

Restream nyaéta layanan multistreaming anu ngamungkinkeun anjeun nyiarkeun eusi langsung anjeun ka langkung ti 30 platform streaming sakaligus. Restream ngamungkinkeun para pemasar ngalirkeun platform studio sorangan, ngalirkeun sareng OBS, vMix, e tc., Ngalirkeun file video, ngajadwalkeun hiji acara, atanapi bahkan ngan ukur ngarékam dina platformna. Langkung 4 juta streamer video sadunya nganggo Restream. Platform tujuan kaasup Facebook Live, Twitch, YouTube, Periscope ku Twitter, Linkedin, VK Live, DLive, Dailymotion, Trovo, Mixcloud, kakaoTV,

Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu. Éta sababna naha niténan tren panganyarna penting pisan pikeun pamasaran naon waé

Kumaha Merek Non-Kaulinan tiasa Nguntungkeun Tina Gawé sareng Influencer Kaulinan

Pangaruh kaulinan janten hésé diabaikan, bahkan pikeun mérek non-game. Éta sigana henteu anéh, janten hayu urang ngajelaskeun kunaon. Seueur industri ngalaman kusabab Covid, tapi midangkeun video ngabeledug. Nilai na diproyeksikeun ngaleuwihan $ 200 milyar dina 2023, kamekaran didorong ku diperkirakeun 2.9 milyar pamaén di seluruh dunya dina 2021. Laporan Pasar Kaulinan Global Éta sanés ngan ukur nomer anu pikaresepeun pikeun mérek non-gim, tapi ékosistem anu beragam di buruan. Diversity nyiptakeun kasempetan pikeun nampilkeun