ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Waktu maca: 4 menit Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

Verifikasi Daptar Email Marketing anjeun Online: Naha, Kumaha, sareng Dimana

Waktu maca: 7 menit Kumaha meunteun sareng mendakan jasa verifikasi email anu pangsaéna dina wéb. Ieu daptar lengkep ngeunaan panyadia ogé alat dimana anjeun tiasa nguji alamat email anu leres dina tulisan.

Salesmachine: Ningkatkeun Konversi Percobaan SaaS sareng Nyoko Pelanggan

Waktu maca: 4 menit Upami anjeun ngajual Perangkat Lunak salaku produk Layanan (SaaS), pendapatan anjeun gumantung kana ngamangpaatkeun data konsumén sareng panggunaan produk dina tingkat kontak sareng akun. Salesmachine ngadukung tim penjualan sareng kasuksésan kalayan wawasan anu tiasa ditindaklakeun sareng otomatisasi pikeun ningkatkeun konversi Percobaan sareng Adopsi Palanggan. Salesmachine Ngagaduhan Dua Manpaat Utami naekeun Konversi Percobaan - Skor kalungguhan anu mumpuni dumasar kana pas palanggan sareng panerapan produk. Kualifikasi sidang Salesmachine ngamungkinkeun tim penjualan anjeun fokus dina mumpuni-tinggi

Databox: Lacak Kinerja sareng Manggihan Wawasan sacara Real-Time

Waktu maca: 2 menit Databox mangrupikeun solusi dashboarding anu dimana anjeun tiasa milih tina puluhan integrasi anu tos diwangun atanapi nganggo API sareng SDKsna pikeun gampang ngumpulkeun data tina sadaya sumber data anjeun. Databox Designer maranéhna henteu meryogikeun coding naon waé, kalayan tarik sareng serelek, kustomisasi, sareng sambungan sumber data saderhana. Fitur Databox Kalebet: Tanda - Atur gera pikeun kamajuan dina métrik konci ngalangkungan push, email, atanapi Slack. Citakan - Databox parantos ngagaduhan ratusan template anu siap

Naha Perusahaan Anjeun Kedah Ngalaksanakeun Obrolan Langsung

Waktu maca: 2 menit Kami ngabahas seueur manpaat ngahijikeun live chat dina halaman wéb anjeun dina salah sahiji podcast pamasaran kami. Pastikeun pikeun ngepaskeun! Obrolan langsung matak panasaran sabab statistik nyayogikeun bukti yén éta henteu ngan ukur tiasa ngabantosan langkung seueur bisnis, tapi ogé tiasa ningkatkeun kapuasan pelanggan dina prosés. Palanggan hoyong bantosan tapi, dina pamanggih kuring, aranjeunna henteu hoyong pisan nyarios ka jalma. Nelepon, napigasi tangkal telepon, ngantosan tunda, teras ngajelaskeun