Masa Depan Penjualan B2B: Campuran Tim jero & Luar

Pandemi COVID-19 ngamimitian répléksi répléksi sapanjang bentang B2B, panginten paling saé pisan ngeunaan kumaha transaksi lumangsung. Pasti, pangaruh pikeun mésér konsumen parantos ageung pisan, tapi kumaha upami bisnis ka bisnis? Numutkeun ka The B2B Future Shopper Report 2020, ngan ukur 20% konsumén mésér langsung ti wawakil penjualan, turun tina 56% dina sataun sateuacan. Pastina, pangaruh Usaha Amazon penting, tapi 45% réspondén survey ngalaporkeun yén mésér

Kumaha Harga Pasar Real-Time Tiasa Ningkatkeun Kinerja Bisnis

Nalika dunya modéren ningkatkeun pentingna kana kagancangan sareng kalenturan, kamampuan pikeun nyebatkeun real-time, harga sareng patunjuk penjualan anu saluyu pisan kana saluran penjualanna tiasa masihan usaha langkung luhur kana pesaing nalika datang ka nohonan ekspektasi palanggan. Tangtosna, sabab tungtutan kinerja ningkat, kitu ogé kompleksitas bisnis. Kaayaan pasar sareng dinamika bisnis parantos robih dina laju anu langkung gancang, ngantepkeun perusahaan berjuang pikeun ngaréspon pemicu harga