Kumaha Ngagunakeun Rapat Ngazum pikeun Ngarekam Tamu Jauh Dina Podcast Anjeun dina Trek Misah

Abdi teu tiasa nyaritakeun sadaya alat anu kuring anggo atanapi langganan kapungkur pikeun ngarékam wawancara podcast ti jauh - sareng kuring ngagaduhan masalah sareng sadayana. Henteu janten masalah kumaha konéktipitas kuring atanapi kualitas pakakas ... masalah panyambungan sareng kualitas audio ampir-ampiran ngajantenkeun kuring ngalungkeun podcast. Parangkat anu pantes anu kuring anggo nyaéta Skype, tapi nyoko kana aplikasi éta henteu nyebar kitu kuring

Kumaha Nyiapkeun Geser PowerPoint Anjeun Dina Jandéla Tunggal pikeun Acara Maya

Nalika perusahaan teras damel ti bumi, jumlah rapat virtual parantos ningkat. Kuring leres-leres reuwas kana sababaraha rapat dimana presenter ngagaduhan masalah anu leres-leres ngabagi Presentasi PowerPoint dina layar. Kuring ogé henteu ngaleungitkeun diri tina ieu ... Kuring parantos sababaraha kali sapanjang jalan sareng nyangsang ngamimitian webinar kusabab masalah anu kuring nyuntik. Salah sahiji setting anu mutlak, anu kuring pastikeun disetel sareng disimpen kalayan unggal online

Sonix: Transkripsi Otomatis, Tarjamahan sareng Subtitling dina 40+ Basa

Sababaraha bulan ka pengker, kuring ngabagi yén kuring parantos nerapkeun tarjamahan mesin pikeun kontén kuring sareng éta ngabeledug jangkauan sareng kamekaran loka. Salaku panerbit, pertumbuhan pamirsa kuring penting pisan pikeun kaséhatan situs sareng bisnis kuring, janten kuring teras-terasan milarian cara énggal pikeun ngahontal pemirsa énggal ... sareng tarjamahan mangrupikeun salah sahiji diantarana. Baheula, kuring parantos nganggo Sonix pikeun nyayogikeun transkrip podcast abdi ... tapi éta

Chili Piper: Nyiptakeun deui Penjadwalan Tim Kalénder anjeun, Kalénder, sareng Koropak

Chili Piper mangrupikeun solusi penjadwalan otomatis anu ngamungkinkeun anjeun langsung cocog, rute, sareng rapat penjualan buku kalayan inbound nyababkeun waktos aranjeunna dikonversi dina halaman wéb anjeun. Kumaha Chili Piper Ngabantosan Tim Penjualan Teu aya deui spreadsheet distribusi kalungguhan anu matak lieur, henteu aya deui email sareng surat sora deui-deui waé pikeun mesen rapat, sareng henteu aya deui kasempetan anu leungit kusabab laun laun. Fitur Chili Piper Kalebet Chili Piper nyayogikeun prospek anjeun sareng pangalaman penjadwalan anu langkung saé pikeun

Janjian: Ngajadwalkeun Online Sadaya-Dina-Hiji Pikeun Usaha anjeun

Usaha anu ngagaduhan tawaran dumasar jasa teras-terasan milari cara pikeun mempermudah nasabah mésér jasa na atanapi nyéépkeun waktosna. Alat ngajadwalkeun janji sapertos Appointy mangrupikeun cara anu lancar pikeun ngahontal ieu kumargi anjeun tiasa nyayogikeun kalenturan sareng fleksibilitas 24 × 7 pemesanan online ditambah ku manpaat tambahan tina pambayaran online anu aman, bewara booking instan, sareng nol pemesanan. Henteu ngan éta, alat sadaya-dina-hiji sapertos Appointy