Jasa Wéb Amazon: Sakumaha ageung AWS?

Gawe sareng perusahaan téknologi, kuring heran kana sabaraha anu hosting platform na dina Amazon Web Services (AWS). Netflix, Reddit, AOL, sareng Pinterest ayeuna dijalankeun dina jasa Amazon. Malah GoDaddy ngalihkeun seuseueurna infrastruktur na di dinya. Konci pikeun popularitas nyaéta gabungan kasadiaan tinggi sareng béaya rendah. Amazon S3, salaku conto, didesain pikeun nganteurkeun 99.999999999% kasadiaan, ngaladénan triliunan obyék di dunya. Amazon kasohor ku harga agrésipna

Perjalanan Palanggan sareng Automove Retention Automation

Salah sahiji téknologi anu matak, langkung maju anu kuring tingali dina IRCE nyaéta Optimove. Optimove mangrupikeun parangkat lunak basis wéb anu dianggo ku palanggan konsumén sareng ahli ingetan pikeun mekarkeun usaha online na ngalangkungan palanggan anu aya. Parangkat lunak ngagabungkeun seni pamasaran sareng élmu data pikeun ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun keterlibatan pelanggan sareng nilai hirupna ku ngotomasi pamasaran ingetan anu langkung dipersonalisasi sareng épéktip. Kombinasi unik tina téknologi kalebet modeling pelanggan anu canggih, analitik pelanggan prediktip, pelanggan hyper-target,