Tailwind Jieun: Jieun, Jadwal, sarta Nyebarkeun Pins Éndah on Pinterest

Tailwind Jieun, Jadwal, sareng Nyebarkeun Pin Pinterest

Ngadamel Tailwind ngajadikeun-kualitas desainer Pinterest Pins gancang tur ngidinan Anjeun pikeun streamline sarta ngaoptimalkeun sakabéh pamasaran Pinterest anjeun hadé ti kantos sateuacan. Dina hiji klik, anjeun tiasa ngarobih poto anjeun janten puluhan ide desain Pin pribadi. Alat sadaya-dina-hiji ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun, ngajadwalkeun, sareng nyebarkeun Pinterest.

Kumaha Ngarancang sareng Tailwind Create

Ieu mangrupikeun pidéo anu disusun ku tim ngeunaan cara ngagunakeun Tailwind Create.

Ngadamel Tailwind ngamungkinkeun Pinterest marketers mun streamline workflow Pinterest maranéhanana pikeun kreasi panggancangna, penerbitan, jeung analisis sadia.

5f504bad170aeb6193d1bf4f nyieun jadwal terbitkeun p 2000

Naon Dampak kana Desain Pin anu Ditingkatkeun dina Pinterest?

  • Langkung Pinterest Simpen - Ningkatkeun desain Pin dihasilkeun 6.9 kali leuwih ngaheéat rata-rata pikeun pamaké Tailwind! Akun anu kurang ti 100 pengikut parantos ningali pertumbuhan 10x, dugi ka 10,000 pengikut ningali 2.8x langkung nyimpen, sareng langkung ti 10,000 pengikut ningali rata-rata paningkatan 3.1x!
  • Langkung pengikut Pinterest - Ningkatkeun desain Pin dihasilkeun 3.7 kali langkung seueur pengikut rata-rata pikeun pamaké Tailwind! Akun anu kurang ti 100 pengikut parantos ningali pertumbuhan 6x, dugi ka 10,000 pengikut ningali 1.9x langkung pengikut, sareng langkung ti 10,000 pengikut ningali rata-rata paningkatan 1.8x!
  • Langkung Pinterest Pin Diterbitkeun - Ningkatkeun desain Pin dihasilkeun 4.2 kali leuwih pin diterbitkeun rata-rata pikeun pamaké Tailwind! Akun anu kurang ti 100 pengikut parantos ningali pertumbuhan 6x, dugi ka 10,000 pengikut ningali 2.9x langkung pin diterbitkeun, sareng langkung ti 10,000 pengikut ningali rata-rata paningkatan 1.9x!

Tangtu, hasil Anjeun bisa jadi béda tapi Tailwind publishes nu Hasil Khas Anggota Tailwind unggal taun, sangkan anjeun tiasa ningali kumaha anjeun ngabandingkeun kana komunitas Tailwind. Sareng, kalebet dina akun Tailwind anjeun mangrupikeun laporan saderhana anu nyayogikeun:

  • Laporan Pin Top - Tingali mana tina Pin anjeun anu nyetir lalu lintas kana kontén anjeun sareng milari sumber inspirasi anu siap nalika anjeun ningali Pin mana anu nyetir lalu lintas kana eusi jalma sanés!
  • pin Kur'an - Langsung témbongkeun Pin anjeun anu paling diklik sareng disimpen supados anjeun salawasna terang naon anu kedah ningkat (sanaos anjeun sanés jalma "angka").

Tailwind Pinterest Analytics

Rata-rata anggota Tailwind meunang 6.9x langkung repin sareng 3.7x langkung pengikut dina Pinterest. Mimitian anjeun Ngadamel Tailwind sidang kalawan 100 Pin dijadwalkeun kiwari!

Ngadaptar pikeun Tailwind

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.