Candak iPhone éta!

Lucu teuing henteu kabagi, spoofed:

Tip hat ka Teu jelas.

2 Komentar

  1. 1

    "Ukuran mobil leutik." Sigana mah kuring satuju. IPhone cukup badag pikeun maéhan batur upami dialungkeun ka aranjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.