Ngobrol kuring sareng TokBox

Matt griffith video

Kuring geek pamasaran, janten kuring bungah nalika téknologi anyar sumping anu tiasa ngabantosan klien kuring. Abdi nyéépkeun waktos ngadaptar, sareng nyobian jasa anyar. Émutan abdi TokBox bisa jadi alat karesep anyar kuring.Matt griffith video

Kuring diwanohkeun kana jasa ku pengacara kuring. (Leres kuring gaduh pengacara, sareng langkung saé na, anjeunna mangrupikeun pangacara anu téknologi). Kuring ngirimkeun anjeunna kontrak pikeun marios, sareng henteu ngirimkeun kuring deui dokumen halaman 2 - 3 halaman anu panjang, anu kuring moal maca ku naon waé, anjeunna ngirimkeun pidéo ieu ka kuring. Dina ngobrol sareng Matt, anjeunna ngaku yén anjeunna moal nganggo alat ieu sareng unggal klien. Sababaraha klien bakal resep, atanapi peryogi dokumén tinulis, tapi pikeun anu henteu ieu mangrupikeun cara anu gancang, éfisién pikeun komunikasi.

Tina sudut pandang pangiriman jasa, ngarékam pidéo langkung gancang, teras ngetik atanapi ngantosan sékrétaris kanggo ngetik réspon janten kuring nampi jawaban kuring dina format anu kuring resep, sareng Matt tiasa ngalih ka klien salajengna.

TokBox gaduh sababaraha fitur anu kuring resep pisan:

  • Gratis - Leres aya pamutahiran sareng fitur canggih sayogi kalayan biaya, tapi paket dasarna lumayan kumplit
  • Abdi tiasa ngaréspon pidéo, sora, email atanapi telepon sadayana tina layar anu sami
  • Fitur obrolan sora sareng pidéo sayogi kalayan harga anu wajar: $ 9.99 / bulan kanggo obrolan alit. $ 18.99 pikeun ngobrol ngalibetkeun langkung ti 200 jalma. Ieu mangrupikeun alternatif anu épéktip pikeun wébinar

Naha kuring bungah pisan ngeunaan ieu?

  • Kuring ngobrol, sanés panulis, janten ieu leres-leres pikaresepeun pikeun kuring salaku cara komunikasi ka prospek sareng klien.
  • Kuring ngarep-arep ngalebetkeun pidéo salaku bagian tina kampanye netes kami anu aya, dimana kami bakal silih ganti, video, audio sareng email tradisional
  • Antarbeungeut pangguna pisan saderhana pikeun pangiklan sareng konsuménna. Abdi nampi email anu saderhana, diklik dina tautan sareng program anu diluncurkeun. Meryogikeun NO kaahlian sareng pikeun sababaraha klién kuring, euweuh kaahlian nyaéta kritis.

Naon anu anjeun tiasa lakukeun sareng TokBox? Jigana jawaban na gumantung kana imajinasi anjeun. Upami anjeun nganggo éta kuring bakal resep ningali conto naon anu anjeun lakukeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.