Ngobrol Jurusan IT anjeun kana Firefox

Saur kuring kuring parantos rada manja nalika ngeunaan jurusan IT. Kuring ngajalankeun jaringan dina padamelan munggaran kuring sareng jalmi anu gaduh sadaya cocooan di jurusan (salain ti Sutradara kuring nalika éta, kuring sok ngagaleuh heula kanggo anjeunna).

Pindah antara padamelan anu béda dina Marketing sareng Teknologi parantos nempatkeun kuring dina dua sisi panto IT janten kuring terang kumaha frustasi éta henteu ngagaduhan alat anu anjeun peryogikeun. Sanaos langkung sesah pikeun didukung, kuring yakin pisan yén téknologi kedah nyandak kamajuan sareng efisiensi. Éta henteu tiasa ngalakukeun éta upami anjeun dikonci. Sobat dalit abdi Adam Leutik, anu ngalir a Perusahaan Pamasaran Mobile di dieu di Indianapolis, nempatkeun éta sampurna ... nyaéta departemen IT anjeun ngamungkinkeun para anjeun atanapi nganonaktifkeun anjeun?

Abdi deui di sisi Marketing sareng panto padamelan ayeuna kuring sareng nyobian maénkeun aturan - tapi henteu gampang. Kuring terang sadayana perangkat lunak anu sampurna di ditu anu ngalirkeun dinten kuring - sareng kuring henteu tiasa nganggo salah sahiji waé. Kuring bahkan dina PC ayeuna sanés Mac satia kuring. Éta rada ngarareunah.

Abdi siap pikeun tantangan, sanaos! Daripada ngaragap (di luar blog kuring), kuring maénkeun aturan anu pangsaéna pikeun kuring sareng nyobian milari naon anu tiasa ditulungan. Salah sahiji panyalametkeun pangbadagna kuring nyaéta ngajalankeun Firefox. Henteu ngan ukur mangrupikeun panyungsi anu hadé, tapi tambihan anu leres-leres lumayan luar biasa:

  • FireFTP - mangrupikeun aplikasi FTP anu hébat anu kuring tiasa ngajalankeun langsung di Firefox. Gratis (tapi punten nyumbang - satengah tina sadaya sumbangan angkat ka amal). Éta ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun klien FTP anu mantep!
  • Twitbin - nyaéta klien Twitter anu ngalir langsung dina sidebar Firefox. Éta henteu lancar sakumaha ngajalankeun klien anjeun nyalira, sapertos Twhirl, tapi éta trikna. Kuring miharep maranéhna bakal nempatkeun sababaraha tab ka luhur supados langkung gampang tina balesan kana pesen langsung, jst.
  • Firebug - teu aya alat anu langkung saé dina pasaran pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan masalah HTML, CSS sareng JavaScript sareng halaman wéb anjeun. Hoyong ngagali jero kumaha situs sanésna ngawangun épék tiis? Firebug luar biasa!
  • ColorZilla - Kantos kedah kaluar warna halaman wéb? Alat alit anu saé pikeun ngalaksanakeunana!
  • Greasemonkey - tambahan anu luar biasa anu ngamungkinkeun anjeun nyerat sareng ngalebetkeun skrip anjeun nyalira kana halaman. Aya jutaan naskah GreaseMonkey anu matak di ditu anu tiasa ngabantosan anjeun nganggo gmail sareng sajumlah aplikasi sanés. Parios Greasespot kanggo anu pangénggalna!

    UPDATE: Anggo PERHATOSAN sareng Greasemonkey, aya skrip di luar sana anu bakal nyobian néwak inpormasi login pikeun halaman wéb finansial.

  • CoolIris - tambihan anu luar biasa pikaresepeun anu ngajantenkeun PC atanapi Mac anjeun kana monster browsing Media!

  • Foxclocks - naha timezones ngabingungkeun anjeun? Ieu tambihan sakedik gunana anu tiasa nyayogikeun anjeun waktos-waktos ayeuna di dunya.
  • ScribeFire - malah aya éditor blog anu tiasa anjeun lebet kana Firefox anu ngamangpaatkeun XML-RPC, standar sapanjang paling platform blogging pikeun ngeposkeun kontén. Kuring henteu nganggo anu ieu, kuring condong nempel kana éditor ol dina WordPress, tapi éta masih saé!

Mungkin bagian anu paling saé tina ieu nyaéta anjeun biasana henteu peryogi hak Administrator pikeun masang tambihan ieu sacara lokal, janten anjeun tiasa nempatkeun seueur alat anu luar biasa nalika anjeun henteu nganggo bungkus IT anjeun. Kéngingkeun para IT anjeun pikeun masang Firefox ayeuna! Tangtosna, upami Firefox mimiti nabrak anjeun ... tong nelepon méja bantosan IT anjeun ... mimitian hapus sababaraha tambahan éta!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    OKÉ ... Kuring bakal nyobian ieu deui…. noscript bener ngaco situs anjeun btw. Kuring ngijinkeun marketingtechblog.com, tapi tétéla éta henteu cekap. Sareng kuring henteu ningali anu mana anu 16 kéngingkeun….

    Tapi dugi panyungsi alternatip ngadukung ActiveX, IE bakal teras-terasan ditahan di Jurusan TI.

    • 3

      ActiveX bakal maot dina sababaraha taun, ck, atanapi sahenteuna tinggal teu robih ... cirian kecap kuring. Henteu aya aplikasi wéb anu meryogikeun pamasangan sareng supir dipasang kana Sistem Operasi. Teu perlu.

      Microsoft kerja keras dina ngembangna jangkauan Silverlight. Sapertos Flex / AIR, Silverlight bakal janten platform inti pikeun ngawangun wéb kana aplikasi desktop kalayan téknologi Microsoft. Kantor bakal janten suite utama anu mimiti anu bakal diluncurkeun ku cara ieu.

      Kuring henteu kantos nyobian situs abdi nganggo noscript! Abdi percanten pisan kana pangalaman anu tiasa dibawa ku sisi klien kana situs. C'mon ck… hayu urang lebet kana taun 2008. 😉

      • 4

        Dina titik ieu, Aktip-X ngalakukeun hal-hal anu henteu tiasa dilakukeun téknologi anu bakal datang.

        Nyanggakeun nyarios kuring hoyong anjeun lebet kana situs anu aman kuring ngalangkungan maca sidik jari. Kumaha carana éta kajadian? Kadali Aktip-X.

        Janten dugi ka ngajantenkeun browser éta janten rentan anjeun tiasa aksés kana diréktori sistem masarakat, atanapi aranjeunna ngaganti platform cross-aktif tina Active-X ... éta bakal tetep aya di sakitar.

        Sareng kuring umumna henteu kunanaon kalayan JavaScript tina situs anu kuring tingali. Situs anjeun di sisi sanésna nyauran file skrip tina 18 sumber anu sanés, anu kuring ngan ukur nyatujuan 3 (youtube, google, googlesyndication).

  3. 5

    Di perusahaan kuring gaduh ops sareng IT anu ngarah, kami ngajantenkeun Firefox salaku browser standar (IE ogé aya). Caviat nyaéta yén pangguna kami kalolobaanana pinter dina téknologi. Kacuali anjeun dina industri anu diatur pisan, seueur teuing sistem anu ngonci gunana. Abdi langkung resep pikeun ahli téknologi kuring ngudag solusi ngeunaan kumaha carana ngajantenkeun jalma-jalma kuring langkung épéktip tibatan nyobian ngajaga saha waé anu tetep.

    Lock-down nyaéta sakola lawas. Latihan sareng pendidikan anu leres nyaéta anu ngajantenkeun perusahaan anu maju janten épéktip.

    Ukur cén 2 na mah.

    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius

  4. 6

    Hal-hal moal langkung gampang upami anjeun maénkeun aturan. Tapi, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun jangka panjang.

    Daptar anu hadé tina firefox addons. Abdi henteu ngagaduhan addon anu kadaptar dina firefox kuring. Satuju sareng anjeun dina GreaseMonkey. Kuring parantos nyanghareupan sababaraha masalah samemehna sareng hal-hal anu saé tanpa éta.

  5. 7

    Kuring parantos lami nganggo Firefox ayeuna kuring kadang-kadang hilap seuseueurna jalma masih nganggo IE.

    Daptar hébat tambihan. Sabenerna kuring kedah mundur tina tambihan kuring sabab kuring siga budak leutik di toko permén sareng aranjeunna bari. Kuring ngagaduhan tab warna, pratinjau otomatis, download bar, salapan yard!

    Pikaseurieun nalika anjeun ningali panyungsi Firefox sababaraha jalma. Satengah layarna dicandak ku tulbar tambahan!

  6. 8

    Pangalaman kuring dina padamelan (henteu-énggal-anyar) nyaéta kuring kedah ngabuktikeun yén kuring pantes Firefox pikeun kéngingkeunana. Sadayana standar dina IE, tapi saatos kuring nunjukkeun kiridit techie saeutik pikeun jalma "pamasaran", aranjeunna nunjukkeun kuring folder rahasia pikeun nyambung kana Firefox. Kuring henteu weruh naha sadayana henteu ngagaduhan ieu, saur aranjeunna henteu hoyong nungkulan "latihan." Datang ka perusahaan ti luar sanaos, kuring parantos terang kumaha ngagunakeun FF pikeun ningkatkeun produktivitas kuring.

  7. 9

    Pikeun ngayakinkeun departemén IT anjeun yén Firefox leres-leres na langkung saé, panginten anjeun kedah nunjukkeun aranjeunna kumaha jalma-jalma anu darma dina panyungsi. Bukti anjeun tiasa ieu Bunderan pamotongan Firefox. Kuring henteu ningali bunderan pamotongan khusus kanggo panyungsi anu sanés!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.