Dicarioskeun: Ngawangun, Ngalacak, Nguji, sareng Nganalisis Program Rujukan pikeun E-niaga

Dicarioskeun

Dumasar kana Kecap Asosiasi Pemasaran Mulut ngalaporkeun yén unggal dinten di Amérika Serikat, aya sakitar 2.4 milyar paguneman anu patali jeung merk. Numutkeun ka Nielsen, 90% jalma percanten kana saran bisnis ti batur aranjeunna terang

Paripolah pameseran parantos dipangaruhan sacara sosial ti saprak mimiti jaman. Jauh sateuacan jaringan sosial sapertos Facebook sareng Twitter ngajantenkeun anjeun dina loop virtual, jaringan fisik anjeun ngagaduhan pangaruh kana naon anu anjeun mésér sareng dimana anjeun ngagaleuhna. Nyatana, lisan ti lisan mangrupikeun kakuatan anu paling kuat dina nyetir bisnis anyar. Ieu kusabab babaturan terang naon anu anjeun badé mésér, nalika anjeun badé mésérna, sareng kumaha cara ngicalna ka anjeun. Dicarioskeun

Talkable ngabantosan perusahaan Ecommerce mendakan konsumén énggal sareng ningkatkeun penjualan

  • ngawangun customizable Tingali program Sobat. Platform Talkable lengkep fleksibel dina hal saha target kampanye, kumaha rupana, saha anu diganjar, sareng kumaha aranjeunna diganjar.
  • jalan satapak unggal pameseran situs sareng pangsa pelanggan pikeun ngajanjikeun pembela sareng réréncangan waé nalika aranjeunna nyumponan kriteria kampanye anu anjeun tangtukeun.
  • ujian nawarkeun pikeun ngamaksimalkeun kinerja program rujukan. Merek kedah milarian kasaimbangan anu sampurna antara ukuran tawaran sareng jumlah penjualan anu dihasilkeun. Platform ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun desain desain A / B, nyalin, sareng aliran pangguna.
  • nganalisa unggal léngkah tina corong; tina saham kana klik kana kunjungan situs kana pameseran. Talkable nyayogikeun data rujukan anu tiasa dipercaya.

Dasbor Rujukan Anu Bisa Dicarioskeun

Talkable gaduh pamasangan hiji-klik nganggo Shopify, Magento, sareng Demandware. Upami anjeun nganggo platform e-commerce anu sanés, Talkable ngagaduhan API anu didokumentasikeun.

Peryogi langkung seueur inpormasi? Talkable parantos nyebarkeun buku panduan ngeunaan Referral Marketing anu disebat Ti Élmu dugi ka Mésér, kalayan inpormasi ngeunaan naon pamasaran rujukan, naha éta épéktip, sabaraha anjeun kedah mayar rujukan, sareng kumaha ngawangun strategi pamasaran rujukan anu suksés.

Unduh Ti Élmu Pikeun Meuli

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.