Tapglue: Pakakas anu Disaluyukeun Pikeun Ngarobih Produk Anjeun Kana Jaringan Sosial.

Lokalisasi

Tapglue ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan lapisan sosial kana aplikasi anjeun dina sababaraha jam, ngamungkinkeun anjeun fokus dina nyiptakeun pangalaman pangguna anu saé sareng mekarkeun komunitas anjeun.

Kalayan lapisan sosial Tapglue sareng plug and play news feed kami, anjeun tiasa ngamanfaatkeun kakuatan jaringan anu nyambung, ngantepkeun pangguna ngadamel profil pribadi, hubungan sareng réréncanganana, sareng ngamajukeun Dursasana maksimal.

Fitur TapGlue Kalebet:

  • News eupan - Ngawangun umpan berita sosial anu ngadorong ingetan, Dursasana, sareng personalisasi. Nyiptakeun pangalaman anu hirup di sekitar eusi anjeun anu aya sareng kagiatan pangguna. Suka, koméntar, sareng saham internal, pastikeun milik anjeun sareng kontén pangguna anjeun sumebar. Nampilkeun tulisan pangguna, acara, gambar, sareng seueur deui pikeun nyiptakeun cara énggal pikeun ngalibetkeun pangguna anjeun.

eupan berita tapglue

  • Propil nu Pamaké - Nyiptakeun komunitas ku nambihan profil pangguna kana produk anjeun. Hayu pangguna nambihan sareng ngarobih gambar atanapi nyingkronkeun sareng Facebook. Tambihkeun jinis inpormasi profil pangguna sareng karesep. Tampilkeun jumlah pengikut atanapi réréncangan. Tembongkeun eupan sareng jadwal kagiatan dumasar-pangguna. Hayu pangguna ngadamel tetengger, daptar daptar, paporit, daptar awas, sareng seueur deui.

profil tapglue

  • bewara - Tetep dipasang pangguna ngeunaan naon anu kajantenan dina jaringanna. Nangtukeun kajadian sareng bewara anu anjeun hoyong tampilkeun - henteu paduli upami éta resep, ngarobah gambar profil atanapi kéngingkeun pengikut anyar. Nampilkeun lencana anu teu kabaca dina-aplikasi atanapi dina layar utama pangguna pikeun ngungkit aktivitas komunitas anjeun sareng ngajalankeun panahan dina cara anu saluyu pisan.

bewara tapglue

  • Babaturan sareng Pengikut - Nyiptakeun jaringan kabuka atanapi swasta pikeun nyiptakeun grafik sosial anu kuat di sekitar produk anjeun. Pilih antara babaturan atanapi modél pengikut pikeun jaringan anjeun. Ngungkit Facebook, Twitter atanapi buku alamat pikeun Pilarian Babaturan. Hayu pangguna milarian anu sanés pikeun mendakan jalma anu tiasa dihubungi.

  • neangan
  • babaturan
  • pengikut

Tapglue ayeuna janten bagian tina Upland Localytic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.