Saha waé Audiens Target Anjeun?

target audién sadayana

panongton targetSalah sahiji salah paham mendasar ngeunaan média online nyaéta ngaidentipikasi saha target audién anjeun. Seueur teuing jalma anu fokus kana naha prospekna aya atanapi henteu. Minggu ayeuna, kami damel sareng salah sahiji perusahaan anu humandeuar yén prospek tingkat C na ngan saukur henteu online.

Kuring moal ngabantah naha leres éta atanapi henteu. Tapi média online diwangun ku seueur jalma anu béda anu tiasa mangaruhan prospek tingkat C sareng ngajantenkeun anjeunna dihareupeun aranjeunna. Acara sosial nawiskeun kasempetan. Jaringan liwat situs sapertos LinkedIn ngadeukeutkeun anjeun. Tulisan blog, sebutan sosial sareng pengikut ngabantosan anjeun pikeun terus ngurilingan prospek sareng ngajantenkeun perusahaan katingali.

Salaku conto, upami perusahaan anjeun milari investor ngamimitian sareng pengusaha, maka firma téknologi luhur, IP sareng pengacara startup, sareng akuntan ngamimitian mangrupikeun jalma anu hébat payuneunnana. Aranjeunna ngagaduhan hubungan sareng nyayogikeun saringan sareng panangtayungan pikeun prospek éta. Impresikeun aranjeunna sareng anjeun bakal payun payuneun jalma anu anjeun peryogikeun.

Nalika anjeun damel strategi sosial anjeun, tong ngagantung kana saha anu datang atanapi dimana asalna, konsentrasi naha éta pengunjung nyarios ngeunaan anjeun sareng nyandak anjeun ka prospek! Hubungan sareng jalma-jalma pangaruh sareng panyaring mangrupikeun hal anu berharga anu anjeun henteu kedah malire.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.