Target, Punten kuncén jas Hayam

Pesen kabuka pikeun Target:

Tagihan Hayam

  • Punten tong ngantepkeun Ayam Anjeun di tempat terbuka nalika Lebaran.
  • Punten tong ngantepkeun jas Hayam anjeun dina sela-sela tempat saha waé anu tiasa nempatkeunana tanpa dideteksi.
  • Punten tong ngantepkeun jas Hayam anjeun dimana umur 17 taun tiasa ditangan.
  • Punten entong ngantepkeun Ayam Ayam anjeun dimana bapa tiasa ngasuh putrana 17 taun $ 5 kanggo nempatkeun Jas Ayam sareng nyandak sakitar sakitar Super Target…
    ka girang barudak leutik ngagorowok, "Ma ... tingali ... éta téh Hayam Jago!".
  • Punten simpen jas hayamna. Kacuali anjeun hoyong bapak umur 17 taun seuri pisan anjeunna tiasa maot tina serangan jantung sabab putrana ngepakkeun panangan Suit Ayamna sareng lumpat ka payuneun toko.

Targét, mangga kuncén jas Hayam.

Hatur nuhun,
Doug

5 Komentar

  1. 1

    Anjeunna panginten ngadamel hayam anu langkung saé tibatan lalaki anu nangtung di luar taman parkir di kota unggal énjing nyebarkeun brosur leutik. Yup - dibaju jas hayam.

    Abdi lapar …

  2. 2
  3. 3

    Naha anjeun bapak yuswa tujuh belas taun nganggo jas hayam anu ngajantenkeun barudak seuri kalayan girang, Douglas? Éta langkung saé tibatan Santa Claus!

  4. 4
  5. 5

    Abdi resep ningali éta. Budak lalaki pangkolotna kuring henteu badé angkat baju hayam, tapi henteu sanés duaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.