Tasko: Waktosna Outsource Tugas Marketing anjeun

tugas pamasaran

Mangtaun-taun, urang perhatoskeun yén ekspektasi sering ningkat sareng palanggan kami sedengkeun biaya papacangan henteu. Nyatana, taun kamari urang nyéépkeun sakitar 15% sataun langkung taun pikeun padamelan tambahan pikeun klien kami. Éta bakal saé upami urang ngagaduhan sumber, tapi ngan saukur henteu. Urang kedah ngadamel sababaraha parobihan anu parah upami urang ngarepkeun agénsi kami tetep séhat.

tugas

Hiji layanan anu ngadeukeutan ka kami nyaéta Tasko. Tasko ngawangun sistem manajemen tugas anu canggih, masihan tuang ku bakat, sareng nerapkeun struktur ulasan multi-tahap anu mantap pikeun éta. Hasilna mangrupikeun jasa manajemén tugas anu kacida dipercaya sareng akurat anu nyababkeun tingkat kapuasan pelanggan 99%.

Kami mutuskeun pikeun nempatkeun sistem pikeun tés pikeun salah sahiji klien kami, an kontrol hama Indianapolis parusahaan. Sedengkeun kami difokuskeun kana artikel anu jero sareng grafik ngeunaan jinis hama anu aranjeunna damel, kami pikir éta bakal saé pisan upami urang tiasa ngirim kanyataan-per-dinten di toko média sosial maranéhanana. Di Tasko, kami maréntahkeun waktos 30 jam pikeun nalungtik sareng milarian statistik anu aya hubunganana sareng hama pikeun hama anu khusus pisan sareng kami nyatakeun yén statistik éta kedah mutahir dina taun kamari.

Henteu ngan ukur urang nyungkeun data, kami ogé nyungkeun file anu dikembalikan diformat kanggo impor kanaHootsuite scheduler massal. Saminggu saatosna, kami nampi file kami sareng éta sampurna! Sacara internal, kami ngadamel sababaraha pangaluyuan minor pikeun waktos hama kalayan musim pikeun maksimalkeun pungsi paparan sareng gambar anu ditetepkeun pikeun masing-masing pembaruan. Hasilna nyaéta kami ngagaduhan hiji kanyataan hama per dinten anu dijadwalkeun pikeun sésana taun di Twitter, Facebook, sareng Google+!

hootsuite pangunggah seueur

Éta ngan ukur hiji conto kumaha Tasko tiasa dianggo, tapi kami yakin éta panggunaan anu cukup cool! Tugas dukungan pamasaran umum anu sering dipénta nyaéta ngaidentipikasi kalungguhan, ngeuyeuban daptar kontak, nyiptakeun eusi pikeun média sosial, ngaidentipikasi anu nyandak kaputusan, atanapi nyebarkeun kontén online.

Ieu sababaraha Tugas Pemasaran Tasko parantos dilakukeun:

  • Milarian kontak anu cocog dina LinkedIn, talungtik inpormasi kontak sareng nambihan kontak anyar kana CRM.
  • Rékam 600 kalebet kana spreadsheet pikeun lokasi geografis dumasar penjualan sareng judul padamelan.
  • Tambihkeun produk, kalebet detil, katerangan, gambar sareng sajabana kana akun Shopify kuring.
  • Pilih 10 poto luhur anu dibagikeun dina Instagram dina 24 jam terakhir anu ditandé ku hashtag khusus.
  • Nyiptakeun indéks startup Jérman anu nampi Series Seed atanapi Series A dina 12 bulan ka pengker anu henteu ngagaduhan aplikasi sélulér.
  • Nyayogikeun daptar halaman wéb Swédia kalayan pangkat Alexa sahandapeun 20k, ngadukung Bahasa Inggris, sareng ngadukung panempatan iklan.
  • Nuliskeun wawancara (lilana 2:28:00)
  • Ngadamel paguneman pikeun bot Facebook Messenger.
  • Digitize seueur halaman catetan tulisan leungeun pikeun studi kasus dina Word Document. Sorotan naon waé anu henteu dipikaharti sareng témpél dina gambar.

Harga saderhana - $ 5 US per jam kanggo pangiriman standar sareng $ 10 AS per jam kanggo pangiriman ékspérimén.

Pesen hiji Tugas ngeunaan Tasko

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.