Waragad Nguji Halaman Wéb

nguji halaman wéb

Monetate parantos ngaluarkeun infographic informatif kana naon anu kudu dipikirkeun sareng kumaha menerkeun biaya tina alat uji coba halaman wéb. Éta pandangan anu lengkep dina tantangan, biaya, dampak, biaya langsung, biaya teu langsung sareng kasempetan anu tiasa disayogikeun dina uji coba halaman wéb.

Perkiraan kauangan umur saabad anu katelah Total Cost of Ownership (TC)) tiasa ngabantosan tangtoskeun biaya langsung sareng henteu langsung tina pameseran. Diadopsi ku Gartner pikeun ngabantu ngukur biaya saleresna perangkat lunak atanapi inpormasi perangkat keras tina waktos, perusahaan kedah ngémutan TCO nalika mutuskeun mana alat uji coba halaman wéb anu dianggo.

Kuring hususna ngahargaan garis handap: Hiji alat panginten murah, atanapi bahkan gratis, tapi waktos anjeun sareng jalma-jalma henteu. Kami ningali seueur jalma anu moal nanem modal dina pakakas ... tapi henteu pernah ngungkit anu gratis anu aranjeunna kedah mangaruhan.

totalcostofownership

One comment

  1. 1

    Douglas, sapertos biasa ... hatur nuhun parantos ngeposkeun! Nantikan infographic kami salajengna ngeunaan Pangalaman Palanggan. Kedah janten anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.