Ganti Kegiatan Nelepon Penjualan Reps anjeun Ku Paguneman Langsung

Nelepon Tiis parantos Paéh Tapi Nelepon Henteu
Tutup Ngeureunkeun Telepon Ngeunaan latar héjo

Salami mangtaun-taun, nelepon tiis parantos nyababkeun ayana seueur penjualan, dimana aranjeunna nyéépkeun jam-waktos pikeun nyobaan batur dina telepon anu teu kedah balik deui. Éta henteu épisién, sesah sareng sering teu katebak. Nanging, kumargi aya korélasi langsung antara volume penjualan outbound sareng tingkat penjualan tertutup hiji tim, nelepon anu tiis mangrupikeun kejahatan anu diperyogikeun pikeun tim penjualan anu kaluar atanapi di jero ayeuna.

Tangtosna, jurujual henteu tiasa ngandelkeun kana jaringan anu parantos aranjeunna kedah ngajalankeun pikeun jualan éta, sareng kedah aya mékanisme pikeun aranjeunna pikeun némpél ka pasar anu teu acan digali atanapi kolam renang prospek. Tapi, sapertos unggal padamelan, aya kagiatan anu wakil penjualan anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng anu sanés anu sanés sanés panggunaan waktosna.

Komponén Nelepon Tiis

Sanaos nelepon anu tiis mangrupikeun hal anu jahat dina prosés penjualan, éta henteu hartosna yén wakil penjualan anjeun kedahna nanganan unggal aspek na. Aya tilu komponén pikeun nelepon tiis:

  1. Daptar Kreasi: Ieu kalebet ngumpulkeun, ngabuktoskeun, sareng ngabersihkeun daptar prospek pikeun wawakil penjualan anu kaluar pikeun ditelepon.
  2. Telepon: Kegiatan aktual nelepon, anu kalebet dina kaayaan telepon ajakan, nyarios sareng panjaga gerbang sareng nganapigasi sistem otomatis.
  3. nutup: Komponén ieu fokus ngan ukur dina ngamangpaatkeun éta paguneman langsung kalayan prospek pikeun ngangsonan pameseran.

Tina tilu komponén ieu, jelas kagiatan anu paling penting pikeun perwakilan penjualan anu kaluar atanapi di jero kedahna nutup.

Ngaléngkah tina paguneman perkawis daptar prospek, nelepon mangrupikeun kagiatan paling teu produktif pikeun wakil penjualan. Pikirkeun sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeun nomer telepon sareng nomer telepon nalika aranjeunna tiasa fokus kana naon anu paling dilakukeun: ngajual produk atanapi jasa anjeun.

Nyatana, dibutuhkeun 21 telepon, rata-rata, pikeun ngahasilkeun hiji paguneman langsung, sareng wakil penjualan ngan ukur ngadamel rata-rata 47 telepon per dinten.

Sakitu seueur produktivitas anu leungit ku gaduh wali penjualan anjeun janten tanggung jawab nelepon sareng nganapigasi tangkal telepon anu teu aya tungtungna. Kumaha upami wakil penjualan anjeun henteu kedah langsung panggil tapi masih disayogikeun langsung sareng paguneman?

Naon anu Disebat Tim?

Henteu aya rusiah yén seueur bisnis outsource sababaraha fungsi dina usahana, janten naha telepon kedah béda-béda?

Kuadran Nelepon Tim

Tim nelepon nyayogikeun tim penjualan ku agen agén anu nyambungkeun wakil penjualan anjeun sareng anu nyandak kaputusan sacara real-time, henteu kedah dial. Éta bénten sareng setting janji sabab agén éta henteu tanggung jawab diajar ngeunaan produk atanapi jasa anjeun; aranjeunna ngan saukur jawab nyarios sareng penjaga gerbang, nganapigasi pitunjuk telepon éta, sareng sajabana ngarah tiasa nyambungkeun reps anjeun langsung ka anu nyandak kaputusan, nyayogikeun paguneman langsung sareng prospek.

Nelepon tim canggih, gancang sareng gampang, bari ogé nyayogikeun manpaat anu nyata. Upami agén panggil telepon teu tiasa nyambung sareng anu nyandak kaputusan, aranjeunna ngalih ka anu sanés nalika anjeun jualan deui ngan ukur ping nalika paguneman langsung parantos siap. Aya hasilna anu jelas, kalayan wawasan kana sabaraha télépon anu disada, sabaraha paguneman anu dilakukeun sareng tingkat konéksi.

Ganti kagiatan nganalisis reps anjeun ku paguneman langsung ku investasi di a jasa telepon tim. MonsterConnect, sponsor anyar kami, nganteurkeun 150-200 telepon sareng 8-12 paguneman langsung sareng anu nyandak kaputusan per jam, nyayogikeun 40 kali hasil langkung saé sareng penawaran anu langkung caket.

Ménta évaluasi prospek gratis atanapi démo tina jasa nelepon tim MonsterConnect dinten ayeuna:

Evaluasi Prospék Gratis  Menta Demo a

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.