10 Blog Teknologi Anjeun Teu Terang Ngeunaan

Téhnologi Blog penting pikeun Martech Zone. Nalika kuring nyerat ngeunaan kumaha téknologi khusus mangaruhan pamasaran, éta sering dimotivasi ku blog téknologi. Aranjeunna biasana ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nutupan berita sareng opini ngeunaan téknologi, tapi sono kana aplikasi pamasaran praktisna.

Budak-budak ageung sok nyobian kéngingkeun berita anu paling ageung, gosip anu pangénggalna, atanapi nyobian buang sababaraha judul postingan anu narik perhatian sadayana. Aya langkung seueur anu lumangsung dina Téhnologi anu anjeun kedah terang ngeunaan, sanaos. Jalma-jalma ieu teras-teras di luhur na!

Ieu 10 Blog Téhnologi Anu Anjeun Teu Terang Ngeunaan:

1 kumahaNaon Noo - Patric mangrupikeun sobat anu saé sareng perusahaan na ngadidik 'non-techies'.

2 coding hororCoding Horor - Jeff ngagaduhan naséhat anu teu aya hargana sareng nyeratna sok lucu.

3 kenmcKen McGuire - Ken nutupan kumaha téknologi ngarobih kahirupan urang unggal dinten.

4 bajoTapi Anjeun Awéwé - aya kakosongan sora awéwé dina rohangan Tech. Adria keur ngeusianana.

5 ngamimitianStarterTech - Blog ieu ngajantenkeun téknologi langkung gampang dibaca.

6 ericgoldmanBlog Hukum Téhnologi & Pamasaran - Eric nutupan sadaya kasus pengadilan anu mangaruhan téknolog sareng pemasar.

7 chipquipsChip's Quips - Sobat-lami sobat ti Martech Zone, Chip sok nyetak sababaraha beja anu paling hadé dina internét.

8 2kalimah2 Kalimat atanapi Kurang - Bahkan langkung pondok tibatan tulisan Chip, sobat Bill Dawson ngajantenkeun payuneun téknologi sareng nyayogikeun sababaraha katerangan pithy.

9 orokKacang kana Untung - sobat anu sanés tina blog, Thor Schrock ngagabungkeun téknologi sareng kauntungan dina blogna.

10 unggalBlog Téhnologi Unggal Joe - sobat dalit Jason Bean mangrupikeun biasa dina blog Unggal Joe.

Kadang-kadang blog henteu ngagaduhan tampilan sareng rasana anu digosok - tapi eusina sok aya! Tambihkeun blog ieu ka feed reader anjeun sareng kuring yakin anjeun moal kuciwa.

3 Komentar

  1. 1

    Wah, hatur nuhun, Doug! Abdi ngahormatan tiasa kalebet kana daptar Agustus sapertos kitu - khususna sareng anu sapertos Jeff Atwood.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.