7 Cara Téhnologi Tiasa Ngancurkeun Merk Anjeun

teknologi

Minggu ayeuna, kuring aya di situs anu ngayakeun bengkel pamasaran digital pikeun mérek global. Lokakarya ieu sareng difasilitasi ku kuring sareng dikembangkeun deui sawaréh Butler Universitas sareng pendidik anu luar biasa éta full-time dina organisasi.

Nalika kami dugi ka bagian Martech Stack tina platform pikeun ngadidik padamelan ngeunaan sumber téknologi dina organisasi, kuring keuna kana kombinasi platform. Éta henteu katingalina sapertos Martech Stack normal anjeun kuadran katuhu luhur, platform perusahaan. Éta mangrupikeun gabungan kelas dunya, platform open-source, aplikasi alit, sareng mitra agénsi outsourcing.

Perusahaan ngawangun Martech Stack na sacara sengaja pikeun mastikeun yén éta tiasa ngirim pesen anu leres pikeun prospek anu leres atanapi pelanggan dina waktos anu pas. Sagala potongan aya sareng tempat ... sababaraha mulus terintegrasi sareng anu sanés anu peryogi prosés manual ... tapi masing-masing dipilih sacara saksama pikeun mastikeun masalah pamatuhan, masalah kaamanan, sareng pangaruh maksimal pikeun kabutuhan pamasaran sacara umum.

Dina lokakarya, Martech Stack dipidangkeun panungtungan ka padamel. Sareng, sacara strategis, henteu seueur inpormasi anu ditepikeun ngeunaan kamampuan unggal platform atanapi kumaha cara nganggona.

Naha?

Kusabab kapamimpinan pamasaran perusahaan hoyong tim penjualan, iklan, pamasaran, sareng konsumén na difokuskeun pangalaman customer, teras ngungkit téknologi pikeun nganteurkeun pangalaman éta. Penting pikeun henteu fokus kana naon bisa dilakukeun ku téknologi ... tapi pikeun museur kana naon anu kedah dilakukeun naha téknologi éta aya atanapi henteu. Aranjeunna malah ngaku yén aya potongan kana tumpukan anu bahkan henteu dimangpaatkeun pikeun fitur anu sipatna umum dipikaterang.

Perusahaan nganggo akronim, POST, pikeun prosés pamasaran digital na:

  • jelema - Identipikasi target pemirsa tina usaha.
  • tujuan - Nangtoskeun naon tujuan atanapi hasil anu aranjeunna pilari pikeun ngahontal ku usaha pamasaran.
  • taktik - Nangtukeun saluran, medium, média, sareng perjalanan pikeun nyebarkeun ka target pikeun ngahontal tujuan éta.
  • teknologi - Identipikasi yén téknologi anu tiasa ngabantosan nalungtik masarakat, ngukur tujuan, sareng nyebarkeun stratégi.

Naha Téhnologi Ngaganggu Brand Anjeun?

Téknologi henteu nganyenyeri merek klién ieu kusabab aranjeunna parantos ngaheulakeunana kalayan pantes. Prosés, masalah, anggaran, sumberdaya, latihan, kaamanan, jeung patuh sadayana ditilik taliti saencan téknologi dipilih. Téknologi henteu katingali as solusina, éta katémbong salaku alat anu diperlukeun pikeun éfisién sareng épéktip pikeun nganteurkeun solusina.

Tapi éta sanés anu kuring ningali sareng unggal perusahaan. Ieu sababaraha cara anu kuring ningali téknologi parah mangaruhan kaséhatan sababaraha merek.

  1. aplikasi - Konsumén henteu hoyong berinteraksi sareng bisnis deui. Hiji conto nyaéta industri kauangan. Konsumén henteu hoyong nyarios ka panaséhat kauangan, bank, atanapi calo asuransi ... aranjeunna hoyong aplikasi hébat anu gampang dianggo sareng gaduh sadaya fitur anu diperyogikeun. Sedengkeun aplikasi mangrupikeun kabutuhan anu mutlak, penting pikeun sadar yén ieu parantos ngarusak hubungan manusa sareng merk anjeun. Perusahaan anjeun kedah damel dua kali langkung saé ngawangun hubungan sareng konsumén ieu ngalangkungan média anu dipénta. Perusahaan anu nganggo aplikasi pikeun ngagentos hubungan pikeun épisiénsi biaya ogé ngan ukur ngantepkeun mérekna dina résiko nalika pesaing ngaluncurkeun aplikasi anu langkung gampang sareng gampang. Aplikasi mangrupikeun kabutuhan, tapi perusahaan kedah mastikeun yén aranjeunna nyebarkeun upaya sanésna pikeun ngadidik, ngabantosan, sareng sacara efektif komunikasi sareng pangguna aplikasi na. Aplikasi na henteu cekap!
  2. bot - Upami anjeun nyobian nyamur sistem réspon otomatis salaku interaksi manusa, anjeun nempatkeun mérek anjeun dina résiko anu hébat. Salaku bot naék dina popularitas, kuring nerapkeunana pikeun sababaraha klien ... sareng gancang mundur atanapi sacara signifikan ngarobih panggunaanana. Masalahna nyaéta pangguna mimiti panginten aranjeunna nyarios sareng manusa. Nalika aranjeunna terang ngalangkungan kasalahan atanapi salah léngkah éta bot, aranjeunna henteu ngan ukur frustasi, aranjeunna leres-leres ambek. Aranjeunna ngarasa duped. Ayeuna, nalika kuring ngabantosan klien dina nyebarkeun bot, kami pastikeun yén konsumén leres terang yén aranjeunna nyarios ka pangiring otomatis ... sareng kami nyayogikeun jalan pikeun langsung ngalirkeun aranjeunna ka manusa anu saleresna.
  3. surélék - Klién sanés anu kuring damel dina parantos ngararancang sareng ngembangkeun sistem anu rumit dimana aranjeunna ngagaleuh daptar sareng nganterkeun rébuan surélék anu ditargét pisan ka calon nasabah. Éta dialihkeun sacara cerdas di sakitar sistem reputasi pikeun mastikeun yén pesen-pesen parantos aya kana koropak prospékna. Nalika aranjeunna nyarios ka kuring puluhan rébu pesen anu aranjeunna kirimkeun unggal minggu, kuring henteu tiasa cicingeun. Kuring naroskeun kumaha kinerja SPAM aranjeunna. Aranjeunna rada gelo dina tuduhan éta sabab bangga kana usaha ... tapi aranjeunna ngaku éta henteu ngahasilkeun hiji kalungguhan. Kuring ngadorong aranjeunna pikeun mareumannana langsung sareng kami ngalihkeun strategi kana prosés inbound anu ditargetkeun pisan anu ayeuna ngahasilkeun panunjuk arah anu mumpuni anu berhasil dipindahkeun ngalangkungan perjalanan pelanggan. Dugi ka ayeuna, urang henteu ngagaduhan jalan pikeun terang sabaraha calon nasabah anu aranjeunna atos éléh ku cara spamming. Olahtalatah mirah, janten mérek sok kagoda pikeun ngirim langkung seueur pesen. Balukarna henteu sering direalisasikeun dina dolar sareng sen. Kuring parantos lirén ngalakukeun bisnis sareng sababaraha mérek anu ngan saukur ngajauhkeun kuring.
  4. Kacerdasan buatan - Pelor pérak anyar unggal Martech Stack nyaéta kamampuan nyebarkeun pembelajaran mesin pikeun usaha pamasaran ngaoptimalkeun diri. Dijual kalayan gampang, tapi éta jauh tina saderhana. Nyebarkeun AI meryogikeun ilmuwan data anu ngartos kumaha cara nganalisis data, ngawangun sareng modél uji, mengklasifikasikan variabel sareng hasil, nyebarkeun sacara épéktip dina jaringan, nyetél pola kaputusan anu dinamis, sareng nganalisis gangguan sabab. Goreng dikerjakeun, AI tiasa parah ngawatesan kamampuan olahtalatah anjeun ... atanapi langkung parah… nyandak pilihan otomatis dumasar kana modél anu cacat sareng tangkal kaputusan.
  5. kalaluasaan - Data seueur. Perusahaan anu ngagaleuh sareng néwak langkung seueur pikeun ngabageakeun, ngadamel pribadi, sareng ngadorong palanggan pikeun ngagaleuh. Anu janten masalah nyaéta konsumen henteu ningali nilai dina data na dicandak, dijual, sareng dibagi. Éta disiksa ku pamaén anu goréng ... sareng hasilna nyaéta undang-undang anu bakal ngahambat kamampuan pemasar pikeun komunikasi sacara épéktip sareng prospek sareng klien. Tanggung jawabna nyaéta mérek pikeun sacara saksama ngagunakeun data, komunikasi ka konsumén sareng prospek kumaha cara dianggo, dimana éta kaala, sareng kumaha cara dihapus. Upami urang henteu ngerjakeun usaha urang transparan, pamaréntah bakal (sareng parantos aya) ngancurkeun kamampuan urang ngagunakeun data sacara épéktip. Upami anjeun pikir pariwara anu goréng parantos nyebar ayeuna ... kantun antosan dugi perusahaan henteu gaduh aksés deui kana data.
  6. kaamanan - Data nyayogikeun masalah anu sanés… kaamanan. Kuring heran kana jumlah perusahaan anu nyimpen data pribadi tanpa énkripsi sareng ngamankeunana saluyu. Kuring henteu yakin aya seueur teuing perusahaan di luar sana anu nyandak résiko ieu sacara serius, sareng kuring ngagaduhan perasaan yén urang bakal ningali merek runtuh dina denda pangaturan sareng gugatan hukum di waktos anu caket. Kami nembe ningal Equifax ngalereskeun pelanggaranana $ 700 juta. Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngajagaan data nasabah sareng klien anjeun ayeuna? Upami anjeun henteu nanem modal pikeun ahli kaamanan pihak katilu sareng audit, anjeun nempatkeun résiko mérek sareng kauntungan ka hareup dina résiko. Sareng upami anjeun nyimpen kecap konci dina spreadsheet sareng ngabagi éta ngalangkungan email, anjeun bakal kasulitan. Platform manajemén kecap akses sareng oténtikasi ganda kedahna.
  7. tumpukan - Kuring ngaregepkeun kadang-kadang nalika ngadangu ratusan rébu, atanapi kadang jutaan dolar, éta profesional pamasaran perusahaan nyéépkeun Investasi tumpukan Martech. Éta sering dilakukeun sabab leyuran anu ditarima sacara lega ditingali salaku tengtrem investasi. Barina ogé, laporan analis pihak katilu sacara saksama dievaluasi sareng milih perusahaan-perusahaan ieu… nempatkeunana dina kuadran katuhu luhur. Naha perusahaan henteu ngalakukeun investasi dina téknologi anu tiasa transformasi usaha pamasaran digitalna? Nya, aya seueur alesan. Anjeun panginten henteu ngagaduhan sumber daya pikeun hijrah sareng nerapkeun solusina. Anjeun panginten henteu ngagaduhan prosés pikeun ngungkit solusina. Anjeun panginten henteu ngagaduhan anggaran pikeun ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis leyuran na. Analogi anu kuring anggo nyaéta ieu ...

Mésér perusahaan kelas dunya Martech Stack sapertos ngagaleuh agam. Anjeun mésér mansion, tapi anu dikintunkeun nyaéta treuk tina kayu, pipa, beton, cet, panto, windows, sareng sagala anu anjeun peryogikeun. Anjeun sacara teknis nampi mansion ... ngan ukur tugas anjeun pikeun milarian cara ngawangun éta.

Douglas Karr, DK New Media

Dina akar kami salaku pemasar digital, kami nyobian pikeun ningkatkeun reputasi brand urang, numuwuhkeun otoritas urang dina industri urang, sareng ngawangun kapercayaan antara mérek sareng prospek sareng konsumén urang. Marketing nyaéta ngeunaan hubungan. Ti ayeuna, téknologi moal tiasa ngagentos hubungan manusa antara mérek kami sareng konsumén. Éta tiasa robih di payun ... tapi kuring henteu percanten kami bakal ningali éta dina kahirupan kuring.

Ieu sanés tulisan ngeunaan téknologi jahat… mangrupikeun tulisan ngeunaan kumaha panyalahgunaan, panyalahgunaan, atanapi ekspektasi téknologi anu kaleuleuwihi tiasa nganyenyeri merekna. Kami masalah, sanés téknologi. Téknologi mangrupikeun lem sareng sasak anu urang butuhkeun pikeun skala usaha - éta kabutuhan mutlak pikeun unggal pamasar modéren. Tapi urang kedah ati-ati dina ngagunakeun téknologi pikeun mastikeun yén urang moal ngancurkeun sagala anu parantos urang damelkeun pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.