Kunaon Téknologi Janten Kritik Pikeun Kasuksesan Rumah Makan

téknologi réstoran

Kami gaduh podcast anu luar biasa anu bakal diterbitkeun sareng Shel Israel ngeunaan bukuna, Ngabébaskeun Dermawan. Salah sahiji topik anu nyababkeun kuring dina paguneman nyaéta sabaraha téknologi anu parantos dilaksanakeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng akurasi di palanggan saéstuna ngan ukur nempatkeun kontrol urus dina panangan palanggan.

Teu aya tangtangan anu langkung ageung tibatan ngajalankeun réstoran anu suksés ayeuna. Antara biaya énergi, omzet pagawé, peraturan, sareng sajuta hal sanés anu tiasa nangtang réstoran - ayeuna kami parantos nguatkeun unggal palanggan pikeun marios réstoran online. Kuring henteu nyatakeun éta hal anu goréng - tapi pangalaman réstoran henteu pondok tina hiji kaajaiban pikeun ngajantenkeun pikaresepeun. Upami éta réstoran anu saé, jalma bakal ngadu'a ngeunaan ngantosan sareng jasa na. Upami éta tuangeun anu luar biasa, panginten lami teuing dugi ka méja anjeun. Upami éta wengi anu teu biasa sibuk, stafna tiasa pondok sareng teu waspada.

di mana téknologi ngabantosan restaurateurs nyaéta ku ngadukung palanggan pikeun tanggung jawab. Ieu 9 téknologi anu béda anu henteu ngan saukur ngabantosan - tapi janten kritis kana pangalaman réstoran:

  • Media Sosial - daripada ngantosan dipoyok kana Yelp, nyayogikeun halaman média sosial dimana anjeun tiasa muka dialog sareng konsumén sareng jaga aranjeunna datang deui mangrupikeun bisnis anu saé.
  • website - tambahkeun menu anjeun, peta sareng arah, jam, nomer telepon ... atanapi bahkan video langsung online sahingga pelanggan tiasa nampi sadaya pitulung anu diperyogikeun.
  • Situs Panilitian - jaga data anjeun seger sareng ngaréspon tanggapan kana situs anu ditinjau.
  • Blog - kaseueuran restaurateur ageung di komunitas, ngabantosan pengumpulan dana atanapi ngalayanan jalan kaluar. Hayu jalma terang kahadéan anu anjeun lakukeun ku blog!
  • Wifi - ngajantenkeun para nonoman bageur sareng ngirangan siga anu lami-lami ngantosan ku ngamungkinkeun para palanggan online. Sababaraha sistem ngamungkinkeun anjeun néwak data pendaptaran pikeun anu nganggo wi-fi anjeun ku ngarah anjeun tiasa ngempelkeun kana daptar email anjeun.
  • Reservasi Online - kantos muncul sareng nami anjeun henteu aya dina daptar reservasi? Tambihkeun reservasi online sahingga jalma-jalma tiasa yakin yén aranjeunna aya dina sistem sareng terang iraha bade muncul.
  • Pesenan sélulér - kamajuan téknologi anu ngamungkinkeun pikeun pangiriman online, take-out, bahkan pemesanan méja pikeun dicandak ngalangkungan alat sélulér. Pesenan anu dilakukeun ku konsumén sok akurat!
  • Kupon Digital - Kupon SMS sareng pesen téks, kupon email sareng program kasatiaan ngajaga pelanggan datang deui.
  • Timer Checkout - henteu deui ngantosan cek. Nempatkeun tablet sareng kuitansi email dilebetkeun ku jalma-jalma mayar sareng angkat kalayan kirang mundur sareng staf anjeun.

Pelindung réstoran resep téknologi sabab disaruakeun pikeun layanan anu langkung gancang sareng, pamustunganana, pangalaman makan anu langkung saé. Aranjeunna nuju milarian situs anjeun, naha anjeun ngagaduhan wi-fi, reservasi, sareng mesen mobile. Aranjeunna nuju maca ulasan sareng mariksa saluran média sosial anjeun. Naha anjeun meunang aranjeunna nganggo téknologi atanapi kaleungitan ka pesaing?

Réstoran-Téhnologi

ir? t = marketingtechblog 20 & l = as2 & o = 1 & a = 1517365899

3 Komentar

  1. 1

    infographic hébat. Kuring damel sareng REVTECH Accelerator di Dallas anu ngahususkeun pikeun nyangking inovasi ka pasar pikeun industri Réstoran, Retail & Rékréasi. Kami ningali kasempetan anu luar biasa sareng ngamimitian-up fokus kana interaksi palanggan anu ngembang. Kali bungah. Hatur nuhun pikeun artikel anjeun.

  2. 3

    Kami ngalakukeun aplikasi sélulér di kota-kota résor anu paling suksés di nagara - Miami, sareng pamilik réstoran leres-leres difokuskeun kana penjualan in-app sareng padagang sapertos Eat24 sareng Postmates. Sababaraha pamilik kumaha ogé resep ngawangun aplikasi sorangan, sabab éta ngahémat artos dina komisi% dina jangka panjang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.