Pertumbuhan Ékonomi Suluh Téknologi di Indiana

Poto layar 2011 03 24 jam 6.33.31 PM

Poto layar 2011 03 24 jam 6.33.31 PMSalaku hakim pikeun Mira Awards 2011, kuring gaduh kasempetan pikeun nyéépkeun rapat sareng pendiri, panemu, programer sareng pamimpin bisnis anu mangaruhan pangaruh bentang téknologi urang. Sanaos kuring henteu tiasa nyarioskeun saha waé anu janten juara, anjeun kedah ngiringan panghargaan Mira bulan payun, kuring tiasa nyarios yén aya sababaraha hal anu pikabitaeun pisan anu kajantenan di dieu.

Sakumaha anu anjeun ngarepkeun, seueur presentasi ngeunaan téknologi. Nanging, sababaraha hal anu paling pikaresepeun pikeun kuring dimana perusahaan anu nyéépkeun langkung seueur waktos nyarioskeun pangaruh komunitas kana inovasi aranjeunna. Salah sahiji anu kuring pikir ngagaduhan kamampuan pikeun mangaruhan sacara positif ka komunitas bisnis Indiana Tengah nyaéta aplikasi anu dikembangkeun ku MIBOR. Leres, anjeun maca anu leres, MIBOR (Déwan Realtor Metropolitan Indianapolis).

Janten naon anu dilakukeun MIBOR anu kéngingkeun aranjeunna korsi dina tabel téknologi? Éta aplikasi énggalna TheStatsHouse.org. Dimekarkeun kolaborasi sareng Pusat Panilitian Bisnis Indiana, MIBOR parantos nyusun basis data interaktif data anu pas dina indikator perumahan Indiana tengah. Ieu alat anu kuat pikeun kelompok pangembangan ékonomi lokal anu nyobian narik perhatian tim pamilih situs sareng ngayakinkeun perusahaan anu ngalih ka Indianapolis masuk akal.

Mawa data sénsus, perumahan, sareng ékonomi ka ujung jari jalma-jalma anu ngémutan ngalih ka Indianapolis atanapi perekrut anu nyobian mamingan padamel anu pangsaéna pikeun komunitas urang alat ieu ngawangun carita anu narik ati. Data laporan standar sareng khusus aya dina PDF, Word sareng Excel formal, janten pangguna tiasa ngawangun grafik sareng grafik nyalira ogé.

Salaku tambahan kana data sensus anu khas dina situs éta kalebet ngabandingkeun sareng biaya hirup, pajak properti, sareng nilai dolar ka kota-kota di saluruh nagara. Salah sahiji fitur karesep kuring nyaéta profil lokasi. Ngetik dina alamat khusus, anjeun tiasa teuleum ka makeup démo masarakat dina radius 2, 5, 10 atanapi 20 mil. Profil padamelan bakal ngawartosan anjeun sabaraha usaha, sareng jinis usaha naon di masarakat sakitar.

Sedengkeun kuring resep kana aplikasi pangembangan ékonomi pakakas, aya sababaraha aplikasi pamasaran anu pikaresepeun anu kuring ogé tiasa kapikir.

Finalis MIira taun ayeuna ngadorong téknologi sareng média ku sababaraha arah anu béda. Kuring miharep anjeun bakal aya dina sumping pikeun ngabagjakeun anu menang dina bulan Méi, sareng tingali heula kumaha pikaresepeun komunitas téknologi kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.