Pamasaran Téhnologi: Formula Apple

Depositphotos 14756669 s

Pamasaran téknologi, sabalikna tina téknologi pamasaran, nyaéta cara produk sareng jasa dina téknologi diposisikan pikeun palanggan poténsial. Kusabab dunya sareng kahirupan urang ngalih online… cara téknologi anu fantastis, conto ngarah kumaha merk sareng pasar sacara umum.

Hésé henteu mikir ngeunaan pamasaran téknologi tanpa nyarios sareng Apple. Aranjeunna mangrupikeun pemasar anu saé sareng ngalaksanakeun padamelan anu langkung saé dina nempatkeun diri di pasar anu ramé ku seueur persaingan ... sareng aranjeunna teras-terasan kéngingkeun pangsa pasar sareng kauntungan. Inti kana pamasaran Apple sanés nyarioskeun perkawis biaya sareng fitur ... tapi ngan saukur fokus ka pemirsa.

Nalika kuring ningali kampanye pamasaran Apple, kuring yakin masing-masing direcah kana sababaraha konsep:

  1. purity - sering pisan, unggal kampanye ngagaduhan hiji pesen target sareng pemirsa ... henteu langkung. Citra na saderhana, sakumaha ogé pesen na. Lumayan pikeun Apple ngan ukur ngagaduhan latar bodas atanapi hideung ... janten anjeun tiasa museurkeun perhatian anjeun dimana aranjeunna hoyongna.
  2. hak husus - Apple mangrupikeun mérek premium anu nganteurkeun produk anu duanana elegan sareng éndah. Aranjeunna ngadamel anjeun hayang janten bagian tina kultus. Ngobrol sareng pangguna Apple naon waé sareng aranjeunna bakal ngabagi dinten aranjeunna ngalih sareng aranjeunna moal ningali deui.
  3. kakuatan - Apple ogé ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngetok kana psyche target audiens na. Nalika anjeun ningali kampanye Apple, anjeun mimiti ngabayangkeun naon anu anjeun tiasa jiptakeun sareng produkna.

Ieu iklan panganyarna pikeun Kuring hirup (anu kuring meser nembé):

apel-teknologi-pamasaran.png

Ieu iklan anu kuat ... tibatan pokus kana masalah, posisi (anu Apple lakukeun ku iklan Mac lawan PC), atanapi fitur-fiturna, Apple fokus kana pemirsa. Saha anu henteu hoyong ngadamel pidéo sababaraha pilem bumi sareng ngajantenkeunana janten klip ala Hollywood?

Kadang-kadang perusahaan tiasa nampi ieu nyaéta liwat panggunaan testimonial pelanggan ... tapi Apple sigana bahkan nyingkahan éta. Éta ngan saukur melak siki ... sareng ngamungkinkeun imajinasi pemirsa pikeun ngalakukeun sésana. Naon émosi anu tiasa diusahakeun perusahaan, produk atanapi jasa anjeun? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun pamasaran anjeun pikeun épék kana émosina éta?

2 Komentar

  1. 1

    Kuring mendakan masalah ieu sanés ngan ukur dina téknologi tapi dina kaseueuran bisnis. Seueur pamasaran anu dilakukeun ku anu gaduh usaha masih dianggap salaku jaring ikan ku usaha ngirim pesen anu lega ngarepkeun pasar anu pas. Misalna kuring ayeuna nuju damel sareng kompleks apartemen mahasiswa anu biasa ngan ukur dipasarkeun ka sadaya murid kuliah tapi saatos ngalakukeun panilitian pasar kami mendakan langkung ti 80% padumukna mangrupikeun SMP anu nembé ngalih di kompleks apartemen anu sanés kumargi jasa palanggan anu lemah sareng waragad pemanasan tinggi. Kami tiasa ngembangkeun deui pesen pamasaran sareng médiana pikeun sasaran pasar éta. Kuring parantos ningali seueur ieu ogé dina industri sanés. Blog hébat.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.