Pamasaran Téhnologi: Formula Apple

Depositphotos 14756669 s

Pamasaran téknologi, sabalikna tina téknologi pamasaran, nyaéta cara produk sareng jasa dina téknologi diposisikan pikeun palanggan poténsial. Kusabab dunya sareng kahirupan urang ngalih online… cara téknologi anu fantastis, conto ngarah kumaha merk sareng pasar sacara umum.

Hésé henteu mikir ngeunaan pamasaran téknologi tanpa nyarios sareng Apple. Aranjeunna mangrupikeun pemasar anu saé sareng ngalaksanakeun padamelan anu langkung saé dina nempatkeun diri di pasar anu ramé ku seueur persaingan ... sareng aranjeunna teraskeun pangsa pasar sareng kameunangan. Inti kana pamasaran Apple sanés nyarioskeun perkawis biaya sareng fitur ... tapi ngan saukur fokus ka pemirsa.

Nalika kuring ningali kampanye pamasaran Apple, kuring yakin masing-masing direcah kana sababaraha konsep:

  1. purity - sering pisan, unggal kampanye ngagaduhan hiji pesen target sareng pemirsa ... moal langkung. Citra na saderhana, sakumaha ogé pesen na. Lumayan pikeun Apple ngan ukur ngagaduhan latar bodas atanapi hideung ... janten anjeun tiasa museurkeun perhatian anjeun dimana aranjeunna hoyongna.
  2. hak husus - Apple mangrupikeun mérek premium anu nganteurkeun produk anu duanana elegan sareng éndah. Aranjeunna ngadamel anjeun hayang janten bagian tina kultus. Ngobrol sareng pangguna Apple naon waé sareng aranjeunna bakal ngabagi dinten aranjeunna ngalih sareng aranjeunna moal ningali deui.
  3. kakuatan - Apple ogé ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngetok kana psyche target audiens na. Nalika anjeun ningali kampanye Apple, anjeun mimiti ngabayangkeun naon anu anjeun tiasa jiptakeun sareng produkna.

Ieu iklan panganyarna pikeun Kuring hirup (anu kuring meser nembé):

apel-teknologi-pamasaran.png

Ieu iklan anu kuat ... tibatan pokus kana masalah, posisi (anu Apple lakukeun ku iklan Mac sareng PC), atanapi fitur-fiturna, Apple fokus kana pemirsa. Saha anu teu kersa ngadamel video tina sababaraha pilem bumi sareng ngajantenkeunana janten klip gaya Hollywood?

Kadang-kadang perusahaan tiasa nampi ieu nyaéta liwat panggunaan testimonial pelanggan ... tapi Apple sigana bahkan ngajauhan éta. Éta ngan saukur melak siki ... sareng ngamungkinkeun imajinasi pemirsa pikeun ngalakukeun sésana. Naon émosi anu tiasa diusahakeun perusahaan, produk atanapi jasa anjeun? Kumaha anjeun tiasa nempatkeun pamasaran anjeun pikeun langkung saé kana émosina éta?

2 Komentar

  1. 1

    Kuring mendakan masalah ieu sanés ngan ukur dina téknologi tapi dina kalolobaan usaha. Seueur pamasaran ayeuna anu dilakukeun ku pamilik usaha masih dianggap salaku jaring fishing kalayan usaha ngirim pesen anu lega ngaharepkeun ngahontal pasar anu leres. Salaku conto, kuring ayeuna damel sareng kompleks apartemen mahasiswa anu biasa ngan ukur pasar ka sadaya mahasiswa tapi nalika ngalakukeun sababaraha panilitian pasar kami mendakan langkung ti 80% warga nyaéta juniors anu nembé pindah ka komplek apartemen sanés kusabab layanan palanggan anu goréng. waragad pemanasan tinggi. Kami tiasa ngembangkeun deui pesen pamasaran sareng median pikeun nargétkeun pasar éta. Kuring geus katempo ieu pisan di industri lianna. blog hébat.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.