8 Tren dina Téhnologi Parangkat Lunak Écéran

Industri ritel mangrupikeun industri ageung ngalaksanakeun seueur tugas sareng kagiatan. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas tren luhur dina software ritel. Tanpa ngantosan seueur, hayu urang ngalih kana tren. Pilihan Pamayaran - Dompét digital sareng gerbang pembayaran anu béda nambihan kalenturan kana pamayaran online. Pangecér ngagaduhan cara anu gampang tapi aman pikeun minuhan sarat pamayaran ti para nasabah. Dina cara tradisional, ngan ukur tunai anu diijinkeun salaku pamayaran

Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar Deui

Ieu bakal janten ramalan. Henteu saminggu ngalirkeun yén kuring teu gaduh perusahaan naroskeun ka kuring sabaraha biaya kami pikeun halaman wéb anyar. Patarosan éta nyalira naékkeun bandéra beureum anu goréng anu biasana ngandung hartos yén éta mangrupikeun buang-buang waktu pikeun kuring ngudag aranjeunna salaku klien. Kunaon Kusabab aranjeunna nuju ningali halaman wéb salaku proyék statis anu ngagaduhan awal sareng titik akhir. Éta henteu ... éta médium

BunnyStudio: Milarian Bakat Profesional Sora sareng Laksanakeun Proyék Audio Anjeun Gancang sareng Gampang

Kuring henteu yakin naha saha waé anu bakal ngahurungkeun mikropon laptopna sareng ngalakukeun padamelan anu pikasieuneun nyaritakeun pidéo atanapi lagu audio pikeun bisnisna. Nambahkeun sora sareng soundtrack anu propésional murah, saderhana sareng bakat di luar sana luar biasa. BunnyStudio Sanaos anjeun kagoda pikeun milari kontraktor dina sababaraha direktori, BunnyStudio ditargetkeun langsung ka perusahaan anu peryogi bantosan audio profesional kalayan iklan audio na, podcasting,

IQ Kaméra: Ngamangpaatkeun Augmented Reality (AR) Pikeun Nyiptakeun Upaya Produk Virtual

Camera IQ, platform desain no-code pikeun Augmented Reality (AR), parantos ngaluncurkeun Virtual Try-On Composer, alat desain canggih anu ngajantenkeun gancang sareng gampang pikeun merek dina kaéndahan, hiburan, eceran, sareng séktor sanésna pikeun ngawangun pangalaman Virtual Coba-Di anu inovatif berbasis AR. Solusi anyar ngabayangkeun deui perdagangan AR ku ngamungkinkeun merek pikeun ngadigitalkeun produkna sareng akurasi leres-leres pikeun kahirupan sareng nambihan unsur-unsur mérek sareng mekar unik anu ngalibatkeun sareng mere ilham konsumen ngalangkungan

Naon Manajemén Tag Perusahaan? Naha Kudu Anjeun Ngalaksanakeun Manajemén Tag?

Verbiage anu dianggo ku jalma dina industri tiasa ngabingungkeun. Upami anjeun nyarioskeun tagging sareng blogging, anjeun panginten hartosna milih istilah anu penting pikeun tulisan éta pikeun nandaanana sareng gampang milari sareng mendakan. Manajemén tag mangrupikeun téknologi sareng solusi anu bénten pisan. Dina pamanggih kuring, kuring pikir éta kirang dingaranan ... tapi éta parantos janten istilah anu umum di sapanjang industri janten kami bakal ngajelaskeun! Naon Manajemén Tag? Méré tag

Linq: Panyayogi Produk Kartu Usaha Ladang Deukeut anjeun (NFC)

Upami anjeun parantos lami maca sareng situs kuring, anjeun bakal terang kumaha bungah kuring kéngingkeun sababaraha jinis kartu nama. Kuring gaduh kartu catetan post-it, kartu pasagi, kartu logam, kartu laminasi… Abdi resep pisan. Tangtosna, ku lockdowns sareng henteu mampuh ngarambat, teu aya seueur kabutuhan kartu nama. Ayeuna perjalanan parantos dibuka, sanaos, kuring atos waktuna pikeun ngapdet kartu kuring sareng kéngingkeun

Kumaha Cara Nganggo Font Awesome dina Illustrator sareng Aplikasi sanés

Putra abdi peryogi kartu bisnis pikeun DJ na bisnis produksi musik (enya, anjeunna ampir ngagaduhan Ph.D na dina Matematika). Pikeun ngahémat rohangan nalika ningalikeun sadaya saluran sosialna dina kartu bisnisna, kami hoyong nyayogikeun daptar bersih nganggo ikon pikeun tiap jasa. Daripada mésér masing-masing logo atanapi koleksi tina situs poto stock, kami nganggo Font Awesome. Font Awesome masihan anjeun ikon vektor anu tiasa diskalakeun anu tiasa

Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu. Éta sababna naha niténan tren panganyarna penting pisan pikeun pamasaran naon waé