Pelanggan-Mimiti E-Dagang: Solusi Cerdas pikeun Hiji Hal Anu Anjeun Henteu Tiasa Tiasa Salah

Pangsi era pandemi nuju e-commerce parantos sumping sareng ekspektasi konsumén anu bergeser. Sakali nilai nambihan, tawaran online ayeuna janten titik sentuh primér pikeun kaseueuran mérek ritel. Sareng salaku corong utama interaksi palanggan, pentingna pangrojong palanggan virtual dina waktos anu luhur. Layanan palanggan E-commerce hadir sareng tantangan sareng tekanan anyar. Mimiti, palanggan di bumi nyéépkeun langkung seueur waktos online sateuacan aranjeunna nyandak kaputusan mésér. 81% réspondén nalungtik hasil panalungtikanana

Cicih layar: Kumaha Blockchain Bakal Ngaruh Influencer Marketing

Nalika Tim Berners-Lee nimukeun World Wide Wéb langkung tilu dasawarsa ka pengker, anjeunna henteu tiasa ngarep-ngarep yén Internét bakal mekar janten fenomena di mana-mana ayeuna, sacara dasarna ngarobah cara dunya fungsina dina sagala bidang kahirupan. Sateuacan Internét, murangkalih hoyong janten astronot atanapi dokter, sareng judul padamelan influencer atanapi panyipta kontén ngan saukur teu aya. Maju ka ayeuna sareng ampir 30 persén barudak yuswa dalapan dugi ka dua belas

mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan langkung seueur, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, matuh

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

3 Strategi Téknik Top pikeun Penerbit di 2021

Sataun katukang hésé pikeun panerbit. Kumargi kaayaan huru-hara COVID-19, pamilihan umum, sareng gejolak sosial, langkung seueur jalma anu nyéépkeun seueur berita sareng hiburan dina sataun kamari tibatan anu sateuacanna. Tapi skeptisismeu kana sumber anu nyayogikeun yén inpormasi ogé parantos ngahontal jangkung sepanjang waktos, nalika gelombang misinformasi anu ningkat ngadorong kapercayaan kana média sosial komo mesin pencari pikeun ngarékam low. Dilema anu ngagaduhan penerbit ngalangkungan sagala jinis kontén anu berjuang

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Imagen: Toko, Atur, sareng Atur Pidéo sareng Eusi Média Beunghar dina DAM Tangkas ieu

Platform DIgital Asset Management (DAM) parantos langkung ti langkung dasawarsa, ngamungkinkeun perusahaan ageung nyimpen, ngatur, ngatur, sareng ngadistribusikaeun file média euyeub anu disatujuan ku merek. Ieu pidéo anu hadé ngeunaan kumaha Imagen ngabantosan mérek pikeun langkung ingest sareng ngatur asetna: Imagen nawiskeun dua produk DAM: Imagen Go Platform platform manajemén aset digital lincah pikeun nyimpen sareng ngatur sadaya pidéo sareng kontén média euyeub. Diaksés tina jarak jauh tina alat naon waé anu nyambung pikeun anjeun

Naha Aya 542 Gantung Pisang di Amazon

Aya 542 gantungan cau anu bénten-bénten di Amazon… mimitian ti harga $ 5.57 dugi ka $ 384.23. Gantungan cau anu paling murah nyaéta kait saderhana anu anjeun pasang handapeun kabinét anjeun. Gantung cau anu paling mahal nyaéta gantungan cau Chabatree anu éndah ieu anu didamel tangan sareng didamel tina sumber kai anu berkelanjutan. Serius ... Kuring ningali aranjeunna. Kuring ngitung hasilna, nyortirkeun dumasar harga, sareng teras ngalakukeun ton panalungtikan gantungan cau. Ayeuna nuju,