Technorati Ngaleupaskeun Halaman Pakakas… sareng Alat-alat Tiis!

Dorion Carroll karek nyerat kuring ti Technorati and they've ‘retooled' their Blogger's Tools page with a soft launch of some new Technorati blogging tools. You guys know that I'm a Technorati nut!

The page is laid out much nicer and includes the launch of a few new tools, including the Technorati Authority Plugin. I've modified my site and will be up in a few minutes with it! (It's under my Rank Plugin on the Sidebar).

Kuring nulis teh Plugin Peringkat Technorati for WordPress a few weeks ago. I used quite a few technologies to make writing the plugin a little easier (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, etc.) so I've gotten some pushback that it doesn't work with many hosts.

If you folks would simply move to a good host, you wouldn't have to worry about it! 😉

Pamiarsa situs abdi tiasa kéngingkeun 12 bulan GRATIS Hosting! Pencét handapeun abdi ngeunaan kaca gratis 12 bulan sareng host kuring.

7 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hatur nuhun! Abdi henteu tiasa ngalakukeun éta tanpa anjeun sadayana. Abdi peryogi sababaraha tujuan énggal, tujuan abdi 5,000 taun ayeuna. Kuring henteu sadar yén nalika anjeun tumuh dina panarimaan, pangkat anjeun leres-leres tuwuh langkung gancang nalika anjeun naék. Kuring anggap sakali anjeun asup kana top 500 éta mimiti laun deui.

      Muga-muga urang duaan mendakan!

      Doug

  2. 3
  3. 5

    Kuring datang ku situs ieu kusabab plugin Technorati anjeun sareng resep kana koméntar anu dipasang. Janten kuring mutuskeun ngalanggan sareng ningali kamana waé. Nuhun ayeuna ...

    … Dave

  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.