Impor Feed Google Reader anjeun kana Technorati Favorites

Salah sahiji faktor algoritma peringkat Technorati nyaéta sabaraha blogger anu nyimpen blog anjeun salaku paporit dina akun Technorati (anjeun tiasa nambihan tambang di dieu).

Upami anjeun nganggo Google Reader atanapi Feed Reader anu sanés, saleresna aya cara anu cukup saderhana pikeun nambihan sadaya karesep anjeun, sanaos! Anjeun tiasa ngekspor anjeun OPML file ti pamaca anjeun sareng ngan saukur impor kana Technorati:

Ékspor hiji OPML ti Google (tautan kénca handap):

Ékspor Google Reader OPML

Ngimpor Anjeun OPML file kana paporit Technorati:

Impor Paporit pikeun Technorati

Tautan: Impor Anjeun OPML file kana paporit Technorati.

6 Komentar

  1. 1

    Tip HEBAT!

    Kuring kantos naros kumaha ngalakukeun ieu, sareng kuring mikir ngeunaan ngalakukeun aplikasi.

    Hiji-hijina pamikiran kuring nyaéta yén ieu panginten henteu ngatur feed Feedburner leres?

    • 2

      Hai Engtech!

      Upami eupan anu ditangtoskeun dina Technorati cocog sareng feed feedburner. Éta ngan ukur ngalakukeun pertandingan langsung antara alamat feed dina file OPML anjeun sareng dina Technorati.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.