Impor Feed Google Reader anjeun kana Technorati Favorites

Salah sahiji faktor algoritma peringkat Technorati nyaéta sabaraha blogger anu nyimpen blog anjeun salaku paporit dina akun Technorati na (anjeun tiasa nambihan tambang di dieu).

Upami anjeun nganggo Google Reader atanapi Feed Reader anu sanés, saleresna aya cara anu cukup saderhana pikeun nambihan sadaya karesep anjeun, sanaos! Anjeun tiasa ngekspor anjeun OPML file ti pamaca anjeun sareng ngan saukur impor kana Technorati:

Ékspor hiji OPML ti Google (tautan kénca handap):

Ékspor Google Reader OPML

Ngimpor Anjeun OPML file kana paporit Technorati:

Impor Paporit pikeun Technorati

Tautan: Impor Anjeun OPML file kana paporit Technorati.

6 Komentar

  1. 1

    tip hébat!

    Kuring geus wondering kumaha ngalakukeun ieu, sarta kuring ieu pamikiran ngeunaan ngalakukeun hiji aplikasi.

    Hiji-hijina pamikiran kuring nyaéta yén ieu sigana henteu nanganan feed Feedburner leres?

    • 2

      Hi Engtech!

      Lamun feed dieusian dina Technorati cocog feed Feedburner bakal. Éta ngan ukur ngalakukeun pertandingan langsung antara alamat feed dina file OPML anjeun sareng di Technorati.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.