Technorati Rank WordPress Plugin Version 2 Dileupaskeun!

Panas dina téknologi Technorati Rank Plugin anu munggaran, kuring parantos ngararancang deui eusi output pikeun nyiptakeunana CSS driven (di handap mangrupikeun screenshot, anjeun tiasa berinteraksi sareng anu dina sidebar situs abdi):

Technorati Rank WordPress Plugin Versi 2

Anu hiji ieu rada langkung nangtang pikeun ngahasilkeun tapi kaluaranana langkung saé. Mimiti, kuring ngamangpaatkeun naon anu kuring telah pelajari Bittbox pikeun nyieun masing-masing tombol kaluaran dina gambar dina Illustrator.

Léngkah salajengna nyaéta ngamangpaatkeun gaya pikeun ngawangun batur peta gambar kecuali saleresna aya euweuh peta! Éta lumayan tiis, saleresna. Anjeun tiasa nyetél latar tukang div teras ngadamel masing-masing 'hotspot' ngamangpaatkeun posisi mutlak sareng CSS. Ningali CSS kaluaran.

Kuring ogé nambihan tautan kana Technorati anu énggal WTF halaman sareng alamat RSS situs urang. Kuring miharep anjeun resep éta! Sigana mah éta pamutahiran ageung tina vérsi munggaran! Aya hiji i tautan di katuhu handap anu ngamajukeun plugin na ogé.

Ayeuna Technorati Pangkat WordPress Plugin Vérsi 2.0.4

23 Komentar

  1. 1
    • 2

      Éta pasti éta! Abdi kantos milarian bantosan Illustrator salami sababaraha waktos. Kuring henteu nganggona cekap pikeun janten hebat pisan, janten situs sapertos Bittbox ngaheéat kuring LOBA waktos!

  2. 3

    Kuring nyobian masang anu pangénggalna sareng pangénggalna nuturkeun pituduh anjeun kana "hurup" 🙂

    tapi kuring ngagaduhan kasalahan ieu

    Kasalahan fatal: Teu tiasa ngasongkeun kelas anu teu aya: simplexmlelement dina /home/winex4/public_html/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php dina garis 64

    aya saran?

    • 4
      • 5

        anu bakal ngajar kuring pikeun mariksa heula .. tétéla Lunarpages ngajalankeun 4.4.4 tina PHP

        Kira kuring kedah mariksa versi sanésna atanapi ngagantung tangguh sareng tingali naha aranjeunna ditingkatkeun kana 5.0

        • 6

          Kuring miharep éta ngalakukeunana! Tapi kuring ogé ngarepkeun pamutahiran host anjeun. PHP5 leres-leres nyangking sababaraha perbaikan kinerja anu langkung saé, ogé sababaraha alat anu langkung saé pikeun ngonsumsi API. Kuring nganggo Jumpline, anjeun bakal ningali link dina daptar sponsor kuring dina halaman bumi kuring. Kuring ogé yakin Dotster gaduh sababaraha hosting VDS anu saé sareng anu pangénggalna sareng pangageungna.

      • 7

        Doug,
        Abdi ngagaduhan masalah anu sami
        Kuring nelepon host kuring sareng aranjeunna nyarios yén sérver kuring gaduh PHP 4 sareng PHP 5, tapi upami abdi hoyong ngaji file nganggo PHP 5, skrip na kedah gaduh extension file .php5.

        Janten… kuring ngarobih ekstensi file, sareng éta ngaleungit tina plugins dina wordpress.

        Aya Gagasan?

  3. 10

    Heboh Plugin, Gaya Alus! Nuhun Doug, sareng damel hébat. Kuring bahkan henteu kantos terang perkawis anu munggaran, tapi ieu bakal di pronto sidebar kuring.

    Éta Bener-bener Ganjaran ningali éta tips Illustrator kuring ngabantosan anjeun ngadamel tombol anjeun !!!!!

    nuhun sakali deui,

    ~ BittBox

    • 11

      Hatur-nuhun, BittBox! Sigana mah kuring ngagaduhan mata anu saé pikeun gaya, tapi kuring sigana henteu meunang bener-bener. Bisa leres ngaunduh sampel anjeun sareng ngabedah aranjeunna anu ngabédakeunana. Kuring leres tiasa ngaéksekusi ideu-ideu éta ayeuna. 🙂

      Abdi maénkeun sababaraha pamikiran ngeunaan judul sareng latar blog kuring salajengna.

  4. 12

    Nya, Doug, sigana mah plugin vérsi 2 hates kuring. Kuring meunang pesen kasalahan:

    Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121
    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122
    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

    Sanaos seratan kasalahan, éta ogé nunjukkeun pangkat Technorati kuring (~ 26.5k: D). Kuring henteu cukup cekap ngeunaan PHP pikeun terang kunaon éta nangis kana hiji file éta.
    Cukup pikaresepeun, dina sérver kami, kami nganggo SuPHP, janten sadayana ngajalankeun sakumaha kami (janten syarat chmod henteu peryogi deui file anu tiasa ditulis ku dunya, sareng skrip php moal dilaksanakeun upami chmod'ed teuing, contona).

    Sadaya php pikeun subdomain ieu dijalankeun sakumaha php5.

    Aya ide?

    • 13

      Naha anjeun ngagaduhan wp-content / cache diréktori Xial? Teu sangka éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamangpaatkeun diréktori cache sami sareng WP-Cache. Upami diémutan, panginten éta sanés ide anu saé! Garis éta pasti nyerat kana file cache.

      • 14

        Abdi pastina ngalakukeun, Doug. Kuring parantos ngajalankeun WP-Cache rada lami. 🙂

        Kuring ogé panasaran, naha éta bakal ngawadul ngeunaan ieu, sabab kuring ngagaduhan diréktori anu diperyogikeun, tapi kuring nebak éta hal anu sanés.

      • 15

        Inok sakedik inpormasi kanggo nambihan:

        $ pwd
        /..../wp-content/cache
        $ ls -l tech*
        -rw-r--r-- 1 meeeeeeee meeeeeeee 1.1K Mar 12 11:47 technorati-rank.html

        Masih ngabalikeun kasalahan.

    • 16

      Ngan ukur hoyong hurung sareng gaduh kasalahan anu sami. Situs nganggo php5, sareng tombol na ditampilkeun.
      Kuring nyobian mairan garis 121-123, sareng colokan na tiasa dianggo saé. Naha kuring tiasa nempatkeun éta langsung, atanapi naha kurangna garis-garis éta bakal ngabalukarkeun gangguan dina jangka panjang?

  5. 17

    Abdi ngagaduhan kasalahan anu sami sapertos di luhur, kuring ogé panginten éta mangrupikeun cache cache kuring tapi kuring ngagaduhan salah sareng ogé mastikeun yén hak nulis leres.
    Dina bilah sisi éta bakal nembongkeun plugin na (kalayan pangkat) tapi ku kasalahan-kasalahan di luhur na.

    • 18

      Hai Richard,

      Naha anjeun tiasa parios pikeun ningali yén anjeun gaduh PHP vérsi 5+ sareng CURL diaktipkeun? Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngawangun halaman dina situs anjeun <?php phpinfo(); ?> dina hiji halaman. Teras buka halaman éta. Luhureun halaman bakal gaduh vérsi PHP sareng anjeun tiasa milarian CURL pikeun mastikeun éta diaktipkeun.

      Thanks!
      Doug

      • 19

        Nya, Doug, kuring mariksa dua kali vérsi PHP kuring.
        Kuring ngajalankeun PHP5, sareng cURL disusun dina (salah sahiji tilu paménta biasa kuring pikeun host kuring, pikeun hal-hal tiasa disusun kana PHP).

        Sagala anu sanés jalanna saé, tapi kuring henteu yakin pisan naha plugin ieu cekik, kecuali éta versi cURL anu disusun kana PHP (Kami dina jam 7.15.4, sareng anu pang anyarna sigana 7.16.1). Nanging, kuring henteu hoyong ngajajah host kuring pikeun nyusun php5 deui ngan ukur pikeun éta, upami kuring tiasa ngabantosan. <: 3

        • 20

          Abdi badé ningali langkung jero akhir minggu ieu. Éta ngajalankeun tanpa aya masalah dina sababaraha situs - janten éta salah sahiji tina 3 hal: 1. Cache, 2. cURL atanapi 3. Versi PHP.

          Kuring tiasa ngamanpaatkeun fungsionalitas PHP 4 anu langkung lami pikeun narik sareng ngébréhkeun XML tapi tiasa ngalambatkeun sakedik - kuring badé nyobian akhir minggu ieu. Kuring ngahargaan sakabeh input. "Houston, urang ngagaduhan masalah!".

  6. 21

    Ngan ukur catetan: Technorati parantos ngaluncurkeun hiji wibawa Plugin.

    Ogé - pikeun anjeun sadayana anu ngagaduhan masalah sareng plugin ieu, kuring leres-leres ngadorong anjeun ngalih ka host anu anyar :). Abdi ngagaduhan istiméwa gratis 12 bulan sareng host kuring di bagian handap abdi kira-kira kaca.

  7. 22
  8. 23

    Kuring nampi sababaraha paménta yén aya kasalahan nyerat atanapi maca tina file cache. Kuring leres-leres ngaidentipikasi hiji masalah dimana kuring ngadorong sareng narik file cache kana diréktori akar. Kuring parantos ngarobih vérsi 2.0.4 sahingga nyerat ka subdirectory cache dina diréktori plugin.

    Mangga wartosan kuring kumaha jalanna! (Masih peryogi SimpleXML sareng cURL!)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.