Technorati Rank WordPress Plugin Version 2.0.4 Dileupaskeun

Kuring (tungtungna) menerkeun masalah sareng Technorati Rarangkén Plugin WordPress anu ngabenerkeun masalah sareng henteu mampuh nyerat atanapi muka file cache. Kuring parantos nambihan subdirektori cache kana plugin sareng ayeuna nyimpen file anu sindangan dina diréktori éta.

Plugin na masih meryogikeun PHP5 + (SimpleXML) jeung curl perpustakaan. Upami host anjeun henteu ngagaduhan anu pangénggalna sareng paling hébat, kuring bakal ngadorong anjeun pikeun ningkatkeun ka host anu anyar. Anjeun bakal mendakan kupon pikeun sataun gratis tina hosting sareng host abdi di abdi RSS feed.

Salaku tambahan, kuring nuju damel dina ningkatkeun plugin ieu ku gaya grafik tambahan (hatur nuhun ka Technorati pikeun pitulung di ditu!). Dina sadaya waktos luang kuring - tangtosna!

7 Komentar

  1. 1

    Baraya,
    Abdi nembé nambihan blog anjeun kana favs kuring.
    Ngaran pamaké technorati abdi nyaéta gavino.
    Anjeun tiasa nambihan blog abdi kana favs anjeun ku ngaklik tautan ieu.

  2. 2

    Baraya,
    anjeun panginten panginten kuring konyol tapi kuring sanés jalmi IT.
    Kuring parantos masang plugin Technorati Rank tapi kuring tetep nampi pesen ieu.

    Naha tiasa nyarios ka kuring dimana kuring lepat?

    Hatur nuhun pisan.

    Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/technorati-rank.html) is not within the allowed path(s): (/usr/share/pear/:/usr/local/apache2/:/misc/13/000/088/293/6/) in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

    Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

    • 3

      Teu konyol pisan chinam! Plugin tiasa dianggo ku nyerat salinan hasil kana diréktori supados henteu kedah ngontak Technorati unggal waktos. Ieu disebat 'cache'. Dina hal ieu, nembongan yén plugin henteu ngagaduhan ijin anu pas pikeun nyerat kana diréktori plugin / cache. Upami anjeun tiasa nyetél idin dina diréktori éta, éta bakal kedah dirobih kanggo ngagaduhan ijin lengkep (CHMOD 777).

  3. 4

    Hatur nuhun pikeun plugin WP anjeun, Douglas. Kuring mendakan bug leutik dina panganteur admin anu sigana anjeun kedah lereskeun: kotak pilih cache henteu jalan leres. Ieu kusabab garis anjeun:
    upami (($ wptr_hours == "4") || ($ wptr_hours = ""))
    pikeun nyetél pilih bisi teu acan ditangtoskeun. Kuring yakin anjeun tiasa ningali anjeun peryogi 'perbandingan' dina kasus anu kadua, sanés mangrupikeun 'assignment' – anu ngaleungitkeun nilai $ wptr_hours, janten éta henteu milih salah sahiji pilihan sareng anjeun tungtungna '1 'sacara standar. Mudah-mudahan ieu ngabantosan!

  4. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.