Tilu Pausahaan Dipilih pikeun TechPoint Mira Awards!

Tilu perusahaan anu kuring caket caket sareng anu parantos ditunjuk janten finalis Indiana's Mira Awards:

  • Panyadia Jasa Pemasaran EmailTargetTarget - henteu diragukeun sareng kamekaranana sareng kapamimpinan anu hebat yén perusahaan ieu bakal nampi pangajén anu pantes. Aya potongan sistem ExactTarget anu ngan saukur nolak hukum fisika kumaha gancangna aranjeunna tiasa ngahasilkeun sareng ngirim email. Abdi resep ka 2 satengah taun kuring damel pikeun ExactTarget!

    Dinten Senén, kuring resep mampir sareng ngobrol sareng Scott Dorsey, Présidén ExactTarget, sareng saolah-olah kuring henteu kantos angkat. Anjeunna énergi, optimis, sareng teras imut. Yén anjeunna nyéépkeun waktos kanggo ningali kuring mangrupikeun bukti sapertos kumaha janten sobat sareng mentor anjeunna.

    Kalayan jabatan anu anyar kuring di Patronpath, kuring masih tiasa damel sareng ExactTarget sakedik. Sakali kami sapinuhna sareng salah sahiji klien kami, kami bakal ngagaduhan akun Perusahaan ExactTarget panggedéna sareng jalan. Pikeun akun éta, ExactTarget ngembangkeun laporan khusus pikeun kami sahingga urang tiasa ngirim email atas nama perwakilan wilayah sareng nyayogikeun laporan ka perwakilan naon kapentingan klienna dumasar kana klik-tés.

    Éta saé ngagaduhan réncang tim lami di ExactTarget ogé, kumargi aranjeunna resep kana eupan balik kuring. Parantos janten produk manajer di ditu teras ngalih deui kana peran pelanggan mangrupikeun komoditi anu cukup berharga. (Kuring miharep kuring bisa mésér pilihan kuring sateuacan kaleungitanana!)

    Urang ogé gaduh akun Agénsi sareng ExactTarget sareng gaduh integrasi otomatis anu kuat pikeun réstoran. Dina unggal wengi, kalayan henteu aya interaksi ti réstoran urang kirimkeun salah sahiji tina sapuluh atanapi langkung kampanye - ulang taun, ulang taun, teu aya interaksi pikeun X dinten, pameseran langkung tina X dolar, sareng sajabana Éta mékanisme ingetan pikeun réstoran.

    Sareng, damel sareng Komite Super Bowl 2012, abdi ngembangkeun hiji Plugin WordPress pikeun langganan otomatis tina blog WordPress ngalangkungan ExactTarget. Éta sakitar 80% lengkep ayeuna - Kuring ngan ukur nyobian nyobian ngajadikeun otomatis Cron karya.

  • logo blogware bodas150Compendium Blogware - Nalika Chris Baggott masih aya di ExactTarget, urang mimitian ningali kasempetan pikeun aplikasi blogging pikeun leres-leres ngamankeun kontén sareng nyayogikeun target anu langkung saé pikeun Search Engine Optimization.

    Kalayan putra abdi dimimitian di IUPUI, kuring henteu tiasa résiko terjun dina kapal Compendium nalika Chris naros. Éta panginten mangrupikeun salah sahiji kasalahan pangbadagna kuring. Kalayan seueur angst komo rada timburu, kuring kedah linggih sareng nonton Chris sareng Ali Penjualan nyandak Compendium ka pasar! Catetan: Ali Sales ogé berperan penting dina sajarah ngamimitian ExactTarget sareng ChaCha ... ChaCha ogé dicalonkeun!

    Abdi leres-leres reueus parantos aya dina rapat Sabtu Starbucks anu munggaran di mana kami ngembangkeun kasus bisnis, sanaos!

    Ieu mangrupikeun wawancara awal pikeun Chris nyarios ngeunaan Compendium:

    Compendium ngalaksanakeun pembiayaan kadua babak ayeuna sareng ngembang pisan gancang. Kombinasi Search Engine sareng épisiénsi ngembangkeun prosés pikeun perusahaan pikeun ngalaksanakeun blogging ayeuna panas sareng Compendium aya di payuneun. Kuring mampir sareng Chris sababaraha minggu ka pengker sareng ngalungkeun anjeunna langkung seueur ideu pikeun produkna.

    Chris parantos janten pembimbing anu hadé pikeun kuring sareng Ali parantos janten Présidén anu inspirasional ... aranjeunna parantos ngalaksanakeun versi Agénsi kuring nyalira anu kuring badé diluncurkeun. Upami anjeun resep kana Compendium, punten sambungkeun sareng kuring langsung sareng kuring tiasa masihan terang ka anjeun, "Naha henteu nganggo [Blogger, WordPress, Typepad, sareng sajabana]. Atanapi tiasa daptar pikeun Compendium's Newsletter (tapi pastikeun nempatkeun kuring dina rujukan!) sareng kéngingkeun iPod Touch gratis.

  • Pamasaran sareng e-Dagang pikeun RestoranPatronpath - Marketing sareng Ecommerce pikeun Industri Restoran - terakhir tapi teu saeutik ogé dunungan kuring ayeuna. Patronpath ngalaman kamekaran triple-digit ayeuna. Kusabab réstoran kedah mereskeun dompétna kusabab naékna harga sareng ngirangan angka dine-out, hiji-hijina cara pikeun numuhkeun bisnisna nyaéta kéngingkeun bisnis take-out atanapi pengiriman anu kuat.

    Pesenan Online parantos mekarkeun sababaraha konsumén urang langsung tina warna beureum sareng hideung. Padahal inti kami, kami merhatoskeun pisan pikeun mastikeun yén palanggan kami nganggo optimalisasi mesin pencari anu saé sareng pamekaran situs anu saé. Henteu cekap kanggo mesen online, anjeun kedah milarian tarékah online - titik anu seuseueurna persaingan urang parantos lasut.

    Dina 8 bulan terakhir urang parantos ngahijikeun 4 sistem POS anu béda, integrasi callcenter anu mantep, ngararancang antarmuka kami pikeun ngirangan tingkat ninggali sareng nerapkeun buletin email nasional turnkey pikeun salah sahiji mitra kami (anu parantos didugikeun di luhur dina palaksanaan ExactTarget Enterprise urang). Dina hiji acara otot urang, ranté utama nyungkeun fitur sistem kami anu kami laksanakeun salami sabtu minggu. Fitur anu sami parantos nyandak bulan persaingan pikeun dimekarkeun. Kami ngagaduhan langkung seueur dina pamekaran ayeuna sareng urang nuju kana taun 2008 kalayan tong hurung!

    Patronpath naék sacara agrésip sareng kuring sacara agrésif ngadorong otomatisasi sareng (bakal énggal) ngamankeun kaayaan lingkungan virtualised seni di Bluelock pikeun tetep aya. Kami ngagaduhan mitra pamekaran ngajempolan anu parantos ngalaksanakeun sababaraha perusahaan ecommerce panggedéna di dunya (internasional) sareng kuring yakin yén ku 2009, urang bakal janten kakuatan utama dina industri. Kanyataanna urang terang kumaha jalanna pamasaran, kumaha jalanna ecommerce, sareng kumaha jalanna réstoran - sareng persaingan henteu.

    Kami ogé nembé nambihan Marty Bird kana campuran. Saur Marty narik 60% beban padamelan kuring ti kuring dinten anjeunna leumpang di panto sareng éta mangrupikeun kasenangan anu luar biasa pikeun damel sareng anjeunna. Drive kontinyu na pikeun perbaikan sareng strategi nyaéta persis anu urang peryogikeun dina titik ieu di Patronpath!

    Catetan: Teu malire Patronpath situs - urang ngagaduhan anu énggal sumping bulan ieu!

Kuring kedah nambihan yén kuring henteu ngan ukur hubungan antara tilu perusahaan ieu. Anjeun bakal perhatoskeun yén unggal perusahaan gaduh merek anu luar biasa - hatur nuhun ka Kristian Andersen sareng tim. Kristian mangrupikeun jalma anu saé sareng ngajalankeun perusahaan anu hebat anu tiasa ngaéksekusi sapertos lembaga anu sanés atanapi konsultasi anu kantos kuring damel. Kristian ngabantosan perusahaan leutik janten ageung, sareng anjeunna ngempelkeun tim anu luar biasa di dieu lokal pikeun ngalaksanakeunana. Anjeunna ogé sobat dalit.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.