Kuring bakal hadir dina KTT TechPoint dina Jumaah

Isuk ieu, Mark Gallo (Patronpath urang presiden) ngabagi tulisan anu hébat dina The Indianapolis Star ngeunaan sajarah sareng tujuan tina Techpoint, grup advokasi téknologi régional didieu di Indianapolis.

TechPoint

Ironisna, kuring diulem ku jalma anu resep di Solusi Bitwise janten tamu aranjeunna dina gempungan TechPoint dinten Jumaah ieu. Hatur nuhun ka Ron sareng Kim pikeun anu ngundang! Mark nyayogikeun kuring dinten libur pikeun ngahadiran sareng kuring resep pisan. Ieu mangrupikeun 'kota leutik' nalika ngeunaan téknologi sareng kuring pikir penting pikeun urang ngajaga hubungan urang sareng firma téknologi lokal anu lokal ogé startup anu sanés!

Janten upami anjeun aya di kota sareng angkat ka puncak TechPoint, kuring bakal ningali anjeun didinya! Abdi resep pisan pendak sareng Jim Jay sareng jaringan sareng pamimpin régional sanés dina séktor téknologi anu berkembang di Indianapolis.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun parantos nunjukkeun, kuring henteu sadar yén éta lumangsung, sareng sanaos kuring moal aya di daérah éta waktu éta, upami kuring kuring pasti bakal ngiringan. Témbal

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.