5 Palajaran Diajar Tina Langkung ti 30 Juta Interaksi Pelanggan Hiji-ka-Hiji dina 2021

Dina 2015, ko-pangadeg kuring jeung kuring diatur kaluar pikeun ngarobah cara marketers ngawangun hubungan jeung konsumén maranéhanana. Naha? Hubungan antara palanggan sareng média digital parantos robih, tapi pamasaran henteu mekar sareng éta. Kuring nempo yén aya masalah signal-to-noise badag, sarta iwal merek anu keur hyper-relevan, aranjeunna moal bisa meunang sinyal pamasaran maranéhanana cukup kuat pikeun kadéngé ngaliwatan statik. Kuring ogé nempo yén sosial poék éta dina gugah, dimana

accessiBe: Jieun Loka Sakur Certified Diaksés Ngagunakeun AKAL jieunan

Sanaos peraturan pikeun aksés ka situs parantos aya mangtaun-taun, perusahaan parantos lambat ngaréspon. Abdi henteu percanten yén éta masalah empati atanapi karep di sisi korporasi… Abdi leres-leres yakin yén perusahaan-perusahaan ngan saukur berjuang pikeun tetep. Salaku conto, Martech Zone rengking kirang pikeun aksés na. Ku langkungna waktos, kuring parantos ngerjakeun ningkatkeun duanana coding, desain, sareng metadata anu diperyogikeun ... tapi kuring boro-boro bisa tetep nuturkeun

Panulis: Ngembangkeun, Nyebarkeun, sareng Larapkeun Pitunjuk Sora sareng Gaya Brand Anjeun Sareng Asisten Nulis AI Ieu

Sapertos hiji perusahaan ngalaksanakeun pituduh merek pikeun mastikeun konsistensi dina organisasi, éta ogé penting pikeun ngembangkeun sora sareng gaya pikeun organisasi anjeun konsisten dina olahtalatahna. Sora merek anjeun penting pisan pikeun komunikasi diferensiasi anjeun sacara efektif sareng nyarios langsung sareng nyambung sacara émosional sareng pamiarsa anjeun. Naon Dupi A Sora Jeung Style Guide? Bari Panungtun branding visual museurkeun kana logos, fon, kelir, sarta gaya visual sejen, sora a

6 Conto Alat Pamasaran Nganggo Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan jieunan (AI) gancang janten salah sahiji buzzwords pamasaran anu pang populerna. Jeung alesan alus - AI bisa mantuan urang ngajadikeun otomatis tugas repetitive, personalize usaha pamasaran, sarta nyieun kaputusan hadé, leuwih gancang! Lamun datang ka ngaronjatkeun pisibilitas brand, AI bisa dipaké pikeun sababaraha tugas béda, kaasup pamasaran influencer, kreasi eusi, manajemén média sosial, generasi kalungguhan, SEO, ngedit gambar, sareng nu sanesna. Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha anu pangsaéna

Postaga: Platform Kampanye Jangkauan Cerdas Dipasang Ku AI

Upami perusahaan anjeun ngalakukeun teureuh, teu aya ragu yén email mangrupikeun média kritis pikeun ngalaksanakeunana. Naha éta nampilkeun influencer atanapi publikasi dina carita, podcaster pikeun wawancara, teureuh penjualan, atanapi nyobian nyerat kontén anu berharga pikeun situs pikeun ngahontal backlink. Prosés pikeun kampanye teureuh nyaéta: Identipikasi kasempetan anjeun sareng milarian jalma anu pas pikeun ngahubungi. Ngembangkeun pitch anjeun sarta cadence pikeun nyieun Anjeun