Saha Anu Ngagaduhan Teleprospecting?

Anu Ngagaduhan Teleprospecting Infographic 2016

Dina waktos ayeuna ieu, perang antara Penjualan sareng Pemasaran ngancam konversi, produktivitas sareng moral di seueur organisasi penjualan - panginten anjeun sorangan, bahkan.

Henteu yakin yén ieu berlaku pikeun anjeun?

Pertimbangkeun patarosan ieu pikeun organisasi anjeun:

  1. Saha anu gaduh bagian tina perjalanan penjualan naon?
  2. Naon anu janten kalungguhan mumpuni?
  3. Naon kamajuan logis tina timbel-beuli-pembeli?

Upami anjeun teu tiasa ngajawab patarosan ieu kalayan jelas pisan, percaya diri jeung perjanjian antara Marketing sareng Penjualan, anjeun nuju ngantunkeun artos dina méja. Seueur pisan.

Henteu héran 79% kalungguhan pamasaran pernah ngarobah kana penjualan.

Kieu kumaha prak-prakanana ngabandingkeun:

Has Maju Kamajuan kuduna Maju Kamajuan
Pas pamasaran ngarah kana penjualan. Pamasaran sareng Penjualan satuju kana kriteria kalungguhan sareng kualifikasi.
Penjualan dianggapna teu aya artina, lirén nuturkeun. Pamasaran néwak ngawujud ngalangkungan usaha asup.
Anjog maot dina tangkal anggur tanpa asuhan anu cukup. Ngokolakeun pamasaran, ngalacak sareng skor nyababkeun kabiasaan ngalangkungan pamasaran eusi sareng métrik.
Pamasaran henteu gaduh pisibilitas sareng wawasan naha ngarah henteu ngarobih. Anjog mumpuni dikirimkeun ka penjualan.
Kurangna kapercayaan sareng kaayaan teu satuju pisan. Nyalahkeun fest salajengna. Telepon penjualan dina kalungguhan anu mumpuni, nutup poéna.
Bilas. Groan. Balikan deui. Cha-ching! Anjeun ngasilkeun artos, teu aya usaha anu sia-sia kana kualitas anu handap, sareng teu aya anu hoyong silih paéhan.

Maca dina infographic ieu, kahadean tina MonsterConnect, diajar:

  • Sipat tina program konversi rendah
  • Spotting Marketing-Penjualan disfungsi
  • Campuran anu saé pikeun parangkat luhur, Marketing-Sales kemitraan
  • Saha anu kedah tanggung jawab kalungguhan gen & asuhan

Eureunkeun perang antara Marketing sareng Penjualan, sareng jantenkeun dua tim juara.

Teleprospecting infographic 2016

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.