Lemah Télévisi sareng conto Kumaha Wéb tiasa Ngabantosan

telepisi

Bulan ieu kami ningali low anyar pikeun pemirsa televisi jaringan. Kuring parantos seueur kritikus média mainstream, parantos nyéépkeun dékade munggaran pamasaran kuring dina bisnis koran. Aya tanda parobihan di tempat sanés. The Sci Fi Channel, contona, nembé ngintunkeun Pilot Online kanggo kartun énggal, Sirah Screw-On Endah. Aranjeunna ngagabungkeun pilot lengkep sareng Survey ngeunaan acara. (Upami anjeun kéngingkeun kasempetan, nonton pilot anu panjang 22 menit ... duanana pikareueuseun sareng matak panasaran, sigana anjeun bakal kaget ku sora-sora anu anjeun bakal kenal.)

Ieu bener léngkah munggaran dina ngamangpaatkeun wéb pikeun poténsial lengkepna. Bayangkeun upami jaringanna dipasang sadayana pilotna dina wéb sareng kéngingkeun jalma-jalma nonton sareng milih naon anu janten usum anyar. Naha anjeun henteu nganggap kualitas acara ogé jual-beli pemirsa bakal ningkat? Abdi pikir kitu! Nanging, aya pamimpin di industri anu yakin yén aranjeunna 'terang langkung terang' sareng aranjeunna terang naon anu anjeun sareng kuring bakal resep. Hmmm, mang.

Kumaha kuring terang ngeunaan The Amazing Screw-On Head? Ironisna, tina Digg. Digg mangrupikeun situs anu hadé dimana jalma ngalebetkeun carita sareng diidinkeun nyatakeun naha aranjeunna "ngali" carita éta. Beuki sora "digg", beuki luhur tulisan naék ka luhur. Ogé, Digg ngagaduhan aspek komunitas, dimana kuring tiasa ningali tulisan naon di babaturan kuring 'digg'. Ieu mangrupikeun panggunaan hébat Wéb. Kuring miharep televisi Jaringan tiasa diajar hiji hal tina ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.