Tellagence: Kecerdasan Marketing Sosial

pamasaran sosial

Pemasar condong ngubaran média sosial sapertos média tradisional anu sanés. Milarian dimana éta seuseueurna bola soca nyaéta sareng ngudag aranjeunna. Bédana ageung, sanaos. Dina jaringan sosial, aya tilu kagiatan:

  • paniten - pamirsa anu ngan saukur nuturkeun sareng néwak inpormasi pikeun panggunaan pribadi nyalira.
  • saling mere pangaruh - komunitas anu ngaréspon sareng nyayogikeun tanggapan kana inpormasi anu disebarkeun.
  • promosi - jalma dina pemirsa atanapi komunitas anu ngabagi inpormasi sareng maranéhanana pemirsa sareng / atanapi komunitas.

Pikeun perusahaan anu berinteraksi dina média sosial, kagiatan ieu hésé - upami henteu mustahil - dianalisis sareng prédiksi. Aya seueur média sosial analytics platform kaluar di pasar, tapi seuseueurna mah unidimensional… nyayogikeun métrik dugi ka ngahontal sareng ngabagi.

Ayeuna aya kabutuhan anu jelas sareng jelas pikeun para pemasar ngartos sareng ngungkit kamungkinan pangaruh pamasaran sosial. Waleran Tellagence anu peryogi. Kami nyiptakeun élmu anu prédiksi kabiasaan dina jaringan online kontékstual. Tellagence ngabantosan anjeun ngahontal poténsi pamasaran sosial ku ngamaksimalkeun jangkauan Twitter anjeun.

Kabéjaan henteu kedah ngajukeun solusi pikeun masalah anu kuring dokuménkeun di dieu, tapi aranjeunna ngarep-ngarep bakal masihan kecerdasan langkung prediktip pikeun spéktrum pamasaran sosial umum, dimimitian ku Twitter.

Tina Patarosan anu sering Ditaroskeun ku Tellagence

Kabéjaan mangrupikeun téknologi prediksi sosial, anu suksés ngabuka kerumitan hubungan online pikeun terang saha anu bakal dimotivasi pikeun ngalirkeun pesen mérek anjeun. Produk munggaran Tellagence, Tellagence pikeun Twitter, diwangun dina algoritma anu ngawas sareng ngartos dinamika hubungan dina jaringan. Teknologi groundbreaking ieu mangrupikeun kontéks, ngartos parobihan sareng anu paling jelas, ngagunakeun élmu anu diwangun pikeun ngartos komunikasi manusa online henteu sapertos solusi analisis jaringan anu sanés.

Kumaha Kabéjaan béda? Sedengkeun seueur perusahaan fokus kana elemen anu langkung umum pikeun monitoring média sosial sareng papacangan - sapertos nargétkeun jalma anu ngagaduhan nomer pengikut atanapi status selebritis - élmu Tellagence ngidentipikasi sareng ngembangkeun hubungan anu jero sareng minat anu dipikaresep pikeun masihan mérek langkung jangkauan bermakna sareng éksponénsial.

Kabéjaan kawin kana élmu paripolah manusa ku modél prediktip komputatif tinggi pikeun nganggap pangaruh unsur-unsur sapertos nyandak kaputusan, ningkatkeun atanapi turunna kakuatan hubungan, sareng peran jaringan. Produk munggaran perusahaan, Tellagence pikeun Twitter, nangkep kontéks paguneman sareng ngadamel ramalan ku ngémutan dinamika anu teras-terasan kajadian dina jaringan.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Penting pikeun kaseueuran usaha leutik gaduh halaman Facebook pikeun
    ngawangun mérekna, komunikasi sareng konsumén sareng penggemar, sareng ngajaga
    PR positip. Tanpa ayana Facebook, usaha tiasa ditinggal
    pesaing, khususna anu parantos milih pikeun nganut média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.