Ngawartosan atanapi Némbokeun vs. Ngalibetkeun

Depositphotos 13250832 s

Abdi pameget pisan Tom Peters. Siga Seth Godin, Tom Peters parantos ngawasa seni komunikasi anu écés kalayan épéktip. Kuring sama sekali henteu ngusahakeun ngarusak bakat aranjeunna. Kuring mendakan bakat ieu di seueur pamimpin anu kuring damel sareng - aranjeunna tiasa nyandak masalah anu rumit, sareng disederhanakeun sahingga masalah sareng solusina janten jelas pisan pikeun sadayana anu terlibat.

Ieu cutatan anu saé tina klip Tom Peters dina Youtube. Ironisna, kecap na sanés Tom, sareng klip na henteu diposting ku Tom, tapi saderhana sareng pantes diblog ngeunaan:

  • Upami anjeun ngawartosan ka batur, aranjeunna bakal mopohokeun éta.
  • Upami anjeun nunjukkeun batur, aranjeunna panginten émut.
  • Tapi upami anjeun ngalibatkeunana, aranjeunna bakal ngartos.


Pesen anu saé, sareng anu anjeun henteu ragu-ragu kantos nguping salami hirup anjeun. Patarosan anu bakal kuring pasang aksi nyaéta kumaha hubunganana sareng média sareng pamasaran? Kuring kantos ngahutbah ngeunaan ngablog bari, tapi ngan saukur nempatkeun ... éta média anu ngalibatkeun jalma tibatan ngan saukur nunjukkeun atanapi ngawartosan aranjeunna. 'Revolusi' anu ngeblog henteu aya dina téks dina layar, éta dina katerlibatan masarakat.

Entong percanten ka abdi, ieu tulisan anu saé ti ClickZ anu ditepikeun ku Pat Coyle ka kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.