Naha Anjeun peryogi Sarat jeung Kaayaan, Privasi sareng Kawijakan Cookie?

Kawijakan Hukum Website

Transaksi komunikasi sareng komérsial parantos sering angkat tangan. Ieu leres langkung leres tibatan anu sateuacanna, kalayan aksés anu ningkat kana alat online, naha dina komputer, tablet atanapi telepon sélulér urang. Salaku hasil tina aksés instan ieu kana inpormasi anyar, halaman wéb perusahaan parantos janten alat konci pikeun bisnis pikeun nganteurkeun produk, jasa, sareng budaya na ka pasar anu langkung lega.

Situs wéb memberdayakan usaha ku ngantepkeun aranjeunna ngahontal sareng dihubungi ku palanggan énggal sareng anu aya dina diklik tombol. Dibikeun tingkat luhur perdagangan anu dilakukeun dina bidang digital, bisnis kedah waspada dina mayungan kapentinganna ngeunaan kagiatan halaman wéb. Perlindungan konsumén sami pentingna; kalayan ancaman panipuan idéntitas anu masih kasohor dina kagiatan online kami, inpormasi pribadi pangguna halaman wéb ogé kedah dijaga.

Kami henteu kedah ngadamel perdagangan antara kaamanan sareng privasi. Jigana téknologi méré urang kamampuan pikeun duanana. John Poindexter

Usaha tiasa ngalaman sababaraha jebakan upami henteu nyandak pancegahan anu cocog pikeun mastikeun yén panyalindungan anu leres parantos aya, kalebet prosés litigasi (anu tiasa panjang, mahal sareng ngarusak mérek anjeun!). Kabeneran, bisnis tiasa ngawatesan komo nyingkahan pédah ieu tina get-go ku gaduh hak istilah jeung kaayaan (T & Cs) sareng polisi privasis dina situs wéb aranjeunna. Ieu bakal ngaliput boh bisnis sareng konsuménna pikeun mastikeun yén kadua pihak tiasa ngalaksanakeun urusanana dina lingkungan anu teu repot.

Ngajagi Usaha anjeun: Sarat Pamakéan sareng Kaayaan

Homepages kaseueuran halaman wéb bakal nunjukkeun naon anu dikenal salaku syarat panggunaan, anu janten kontrak antara pamilik halaman wéb sareng pangguna na. Istilah sapertos kitu biasana kalebet:

  • nu hak sareng kawajiban antara pamilik situs sareng pangguna
  • Kumaha halaman wéb sareng eusina kedah dianggo
  • Kumaha sareng nalika halaman wéb tiasa diaksés
  • Sakur tanggungan usaha tiasa sareng henteu tiasa timbul upami aya masalah

Sanaos gaduh T & C sapertos sanés sarat hukum anu ketat, langkung nguntungkeun kalebet istilah sapertos kitu pikeun nawiskeun usaha anu pangsaéna. Nyegah tibatan ngubaran mangrupikeun konsép anu seueur usaha dijalankeun, sareng janten kalebet T & Cs ngabantosan alesan komérsial sareng praktis:

  • Éta hartosna yén inpormasi dina situs anjeun anu aya hubunganana sareng bisnis henteu kabuka pikeun panyalahgunaan pangguna (misal unggah eusi anu teu sah sareng réproduksi anu teu sah).
  • Kaasupan T & Cs ngawatesan pikeun usaha tanggung jawab anu tiasa disanghareupan; gaduh istilah anu jelas nyatakeun tiasa ngajagaan bisnis ngalawan pangunjung situs anu panginten hoyong nyandak tindakan pengadilan dina kaayaan anu teu dihaja.
  • Ngagaduhan istilah panggunaan nyayogikeun kajelasan pikeun duanana bisnis sareng pangguna wéb; naon waé hak sareng kawajiban anu dipikagaduh ku salah sahiji pihak bakal ditetepkeun sacara jelas sareng bakal ngamungkinkeun duanana ngalaksanakeun usaha masing-masing.

Ngajagi Inpormasi Pangguna anjeun: Cookies sareng Kebijakan Privasi

Sajumlah situs bisnis, khususna anu kalibet dina jual beuli barang sareng / atanapi jasa, sacara alami kedah ngumpulkeun inpormasi anu tangtu ngeunaan konsuménna. Kumpulan inpormasi pribadi ieu ngundang kabutuhan pikeun kabijakan privasi anu jelas, anu (henteu sapertos a syarat panggunaan perjangjian) diwajibkeun ku hukum.

Kawijakan privasi ngawartosan pangguna ngeunaan masalah panyalindungan data. Kawijakan éta bakal kalebet kumaha usaha nanganan inpormasi pribadi anu pangguna tiasa nyumbang kana ngagunakeun halaman wéb. Dina handapeun Peraturan panyalindungan data EU, Kawijakan kedah ditetepkeun upami halaman wéb ngumpulkeun detil kalebet nami pelanggan, alamat, tanggal lahir, detail pamayaran, jst.

Cookie digunakeun pikeun ngawaskeun kumaha konsumén ngagunakeun halaman wéb. Hal ieu ngamungkinkeun usaha pikeun nyaluyukeun sareng ningkatkeun pangalaman pangguna dumasar kana karesep individu. Situs wéb kedah kalebet kabijakan anu nyukupan upami aranjeunna ngukur panggunaan panggunaan ku cara ieu salian matuh ieu:

  • Ngabéjaan ka pengunjung yén cookies aya
  • Ngajelaskeun fungsi cookies anu dilakukeun sareng kunaon
  • Meunangkeun idin ti pangguna pikeun nyimpen cookie dina alatna

Sapertos Sarat sareng Kaayaan, aya kauntungan komérsial anu jelas pikeun usaha gaduh kawijakan data transparan dina halaman wébna:

  • Sarat sareng Kaayaan ngabantosan ngawangun kapercayaan sareng kayakinan antara bisnis sareng konsumén

Henteu gaduh kabijakan privasi ngalanggar prinsip dina UU Perlindungan Data. Usaha tiasa ngahukum denda anu lumayan kanggo pelanggaran, dugi ka 500,000!

Naon salajengna?

Konci pikeun bisnis sareng pengunjung situs nalika ngeunaan wéb nyaéta kaamanan heula! Boh Sarat Sarat sareng Kaayaan sareng kabijakan Privasi sareng Cookie dina halaman wéb kedah ditujukeun pikeun kajelasan sareng transparansi, ngamungkinkeun usaha pikeun terus nawiskeun barang sareng jasa sareng masihan nasabah cara ngagunakeun halaman wéb bisnis sacara aman kalayan tengtrem dina pikiran. Inpormasi salengkepna tiasa dipendakan di Kantor er'smbaran Komisaris urang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.