Sarat of Service

Nalika ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju anjeun ngartos kawijakan kami sareng anjeun satuju kana éta.

  • Situs ieu moal nanggungjawaban kanggo eusi sareng kagiatan anu didamel ku pangguna dina situs.
  • Anjeun ngaku sareng satuju yén sadaya kontén (téks sareng média) ditepikeun sacara umum atanapi pribadi nyalira mangrupikeun tanggung jawab nyalira anu ngeposkeun kontén, sanés situs ieu.
  • Situs ieu ngagaduhan hak pikeun nambihan, ngahapus atanapi ngarobih fitur naon waé dina situs ieu iraha waé tanpa aya bewara atanapi tanggel waler.
  • Anjeun tanggel waler pikeun kagiatan anjeun online sareng karusiahan inpormasi anjeun.
  • Situs ieu ngagaduhan hak pikeun ngaleungitkeun kontén anu nyumponan pangunjung sanés kana pornografi, rasisme, bigotry, kekerasan, benci, fitnah, atanapi anu henteu ngagaduhan nilai anu penting.
  • Situs ieu ngagaduhan hak pikeun ngahapus diskusi anu nyerang sareng pantes.
  • Spam sareng promosi diri terang-terangan henteu ditolerir dina situs ieu sareng bakal dihapus.
  • Anjeun teu tiasa nganggo situs ieu pikeun ngadistribusikaeun atanapi ngeposkeun barang haram atanapi inpormasi atanapi posting ka situs anu ngalaksanakeun kagiatan éta.
  • Éta tanggung jawab anjeun pikeun mariksa file anu diunduh naon waé pikeun virus, trojan, jst.
  • Anjeun tanggel waler pikeun tindakan sareng kagiatan anjeun dina situs ieu, sareng kami tiasa nyaram pangguna anu ngalanggar Ketentuan Layanan kami.
  • Anjeun tanggel waler pikeun mayungan komputer anjeun. Kami ngarékoméndasikeun masang program panyalindungan virus anu dipercaya.
  • Situs ieu ngamangpaatkeun sajumlah analytics alat pikeun nganalisis pangunjung sareng patalimarga. Inpormasi ieu dimangpaatkeun pikeun ningkatkeun kontén situs.

Sadaya eusi anu disayogikeun dina blog ieu kanggo tujuan inpormasi hungkul. Anu ngagaduhan blog ieu henteu ngagambarkeun ngeunaan akurasi atanapi lengkepna inpormasi dina situs ieu atanapi dipendakan ku nuturkeun tautan naon dina situs ieu. Pamilikna moal nanggungjawaban kanggo kasalahan atanapi kalalepatan dina inpormasi ieu ogé pikeun kasadiaan inpormasi ieu. Pamilikna moal nanggungjawaban kanggo karugian, cilaka, atanapi karusakan tina tampilan atanapi panggunaan inpormasi ieu. Syarat sareng kaayaan panggunaan ieu tiasa robih iraha waé sareng tanpa aya bewara.