Kakuatan Tetep: Sabaraha lami anjeun bakal tahan?

viagra

Unggal média anu anjeun pilih ngagaduhan kaunggulan sareng karugian - salah sahijina anu henteu sering dibahas nyaéta kakuatan tetep dina kampanye.

Seth nyerat ngeunaan Reebok sababaraha minggu ka pengker sareng kumaha aranjeunna gaduh kampanye aktip lengkep anu aranjeunna, hanjakalna, ditilar. Derrick Daye nunjuk séri dina Top 5 Superbowl Pangsaéna Iklan kantos! Buka situs éta, sareng anjeun meunang 404 kasalahan.

Dinten ayeuna, kami lebet kana salah sahiji tutorial vendor kami sareng mendakan yén pidéo éta henteu cocog deui sareng pembaruan anu parantos kajantenan dina interface na. Daripada ngamangpaatkeun pidéo énggal pikeun nyarioskeun parobihan sareng naha éta hébat, jalma anu diajar tina tutorial tetep lieur. Naon kasempetan musibah pikeun pamasaran leungit! Upami anjeun ngagaduhan fitur anu saé, anjeun kedah nyauran éta dina pidéo anjeun!

Balik kana poin ... salah sahiji kejutan tina pidéo nyaéta kakuatan abadi salaku média carita. Tulisan blog do antukna kaluar tina tanggal. Mangsa robih, blogger ngarobah pipikiran, atanapi blog sanés damel langkung saé sareng narik perhatian. Kuring parantos ningali sababaraha tulisan blog ti rakana anu kuring nyarios, "Héi ... Kuring nyerat éta sabulan katukang!" Tebak cing? Henteu janten masalah!

Tulisan blog henteu ngagaduhan kakuatan tetep anu panginten anjeun pikirkeun. Bayangkeun tumpukan eusi ... eusi lami di handapeun bau. Éta sepuh sareng teu aya anu mendakan deui. Éta diganti ku kontén anyar. Sababaraha blogger sapertos kuring nyobian ngahirupkeun deui eusi lami ku ngarujuk dina tulisan atanapi ngamangpaatkeun tulisan patali plugins. Tulisan anu aya hubunganana nyaéta Viagra tina blogging. Éta manjangan umur tulisan sakedik, tapi éta moal ngahirupkeun deui sareng nyandak deui ka luhur tihang.

Upami urang ningali medium anu sanés, éta ogé ngagaduhan tingkat kakuatan anu tetep ogé béda. Télévisi gaduh sakitar 10 kakuatan tetep kadua (kacuali anjeun balik ka jaman Johnny Carson sareng 3 jaringan). Radio ngagaduhan sababaraha menit. Surat kabar sadidinten gaduh sadinten. Surat kabar Minggu mungkin gaduh saminggu. Situs wéb tiasa lumangsung sababaraha bulan dugi ka sataun. Tulisan blog tiasa lumangsung sababaraha dinten dugi ka saminggu. Surat langsung salami jarak antara kotak surat sareng tempat sampah…

Tapi Pidéo! Di dieu éta 4 taun ka hareup, sareng urang masih seuri Terry Tate, Kantor Linebacker:

Hal anu kedah diémutan nalika anjeun mikirkeun Return on Investment Investment, sanés?

6 Komentar

  1. 1

    Doug, éta tetep komérsial SB karesep kuring sepanjang waktos. Sanaos kedah ngaku kuring hilap éta pikeun Reebok.

  2. 2

    Pos anu hébat WOOOOO !, Kuring satuju yén pidéo mangrupikeun médium anu langkung lami langkung lami. Kuring henteu dijual yén pidéo mangrupikeun gelombang anyar dina Marketing ROI sanaos. Jigana saeutik pisan perusahaan "kéngingkeun" pidéo sareng naon anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna terakhir ... seueur teuing memperlakukeunana ngan ukur médium push séjén anu aranjeunna tiasa ngobrol sareng pelangganna. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali kumaha perusahaan ngamangpaatkeun pidéo sareng konsumén nganggo éta ayeuna yén jaringan broadband sareng sosial ngamungkinkeun vidéo nyebarkeun langkung gampang.

  3. 3

    Sababaraha iklan superbowl anu lalu parantos hirup tetep sareng kuring, abdi resep ka aranjeunna. Darned upami kuring émut ngeunaan langkung seueur ngeunaan panyipta tibatan logo na. / ngaréngkol

    Kalayan Patriot anu ngadominasi kuring yakin urang ningali téma "patriotik" beurat anu teu biasa taun ayeuna kalayan pangiklan ngarepkeun NE bakal dugi ka buruan ageung.

  4. 4

    Abdi nguping anjeun nyaring sareng jelas. Sanaos kitu, kuring heran kumaha datangna Shakespeare atanapi sababaraha panulis hébat sanésna anu sanggup nahan mangsa ka mangabad-abad. Teu aya pidéo di dinya. Sugan ngan ukur generasi urang resep gambar tibatan kecap tulisan.
    Saha anu terang?

    • 5

      Kusabab éta ngalukis gambar ku kecap kalayan saé. Nalika kecap ngalukis gambar unggal jalma ningali -dina jero pikiran sorangan- gambar "unik" (s). Padahal ku tv / pilem urang kapaksa ningali interpretasi batur sanés sacara alami ngawangun salah sahiji urang sorangan.

  5. 6

    Wah, endah pisan yén komérsial éta tetep ngagaduhan kakuatan - éta ngan lucu!

    @ Alex. Kuring ogé hilap éta pikeun Reebok. Naon anu disebatkeun?

    Perhatikeun hiji barang anu kadaluarsa dina komérsial? "Éta panggero jarak jauh, Doug!" Hmm, tong pikir éta masalah ageung deui.

    Sanaos kitu, masih lucu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.