Punten Nguji Formulir Generasi Kalungguhan anjeun

hanjelu

Sababaraha taun urang damel sareng klién anu nanem modal anggaran anu penting sareng agénsi mérek pikeun ngawangun ayana wéb anu énggal. Klién sumping ka kami kusabab aranjeunna henteu ningali petunjuk anu ngalangkungan situs sareng naroskeun kami pikeun ngabantosan aranjeunna. Kami ngalakukeun hal anu mimiti biasana dilakukeun, ngirimkeun pamundut ngalangkungan halaman kontakna sareng ngantosan réspon. Teu aya anu sumping.

Kami teras ngahubungi aranjeunna sareng naroskeun ka mana formulir kontak angkatna. Teu aya anu terang.

Kami ngagaduhan aksés kana situs éta sahingga urang tingali nyalira dimana formulir anu dikintunkeun sareng terkejut nalika terang yén aranjeunna henteu leres-leres ngalebetkeun kamana waé. Halaman kontak anu saé (sareng halaman badarat sanésna) mangrupikeun bentuk dummy anu direspon ngalangkungan wéb kalayan konfirmasi tapi henteu ngirim atanapi nyimpen kiriman dimana waé. Yikes.

Taun ayeuna, kami nyandak klien anu mecat agénsi pamasaran sateuacana pikeun masalah anu sami. Aranjeunna hirup sareng henteu kénging kalungguhan tilu bulan. TILU BULAN. Upami tujuan pamasaran anjeun pikeun kéngingkeun kalungguhan atanapi ngajual online, kumaha di dunya anjeun angkat tilu bulan tanpa aya perhatosan yén henteu aya anu datang. Upami aranjeunna henteu nyayogikeun kami aksés kana ngalaporkeun, urang naroskeun ka unggal rapat kumaha generasi pamimpin.

respon sareng

Upami anjeun henteu ngaréspon dina waktos kanggo pamundut wéb anjeun, ieu sababaraha motivasi:

  • Anjeun gaduh 100 kali kasempetan ngahubungi kalungguhan upami anjeun ngaréspon dina 5 menit kalangkung 30 menit saatos dikintunkeun.
  • Anjeun gaduh 21 kali kasempetan pikeun nyayogikeun kalungguhan upami anjeun ngaréspon dina 5 menit kalangkung 30 menit saatos dikintunkeun.

Kami sering nguji klien kami nganggo nami alternatip sareng alamat email, ngalebetkeun pamundut ngalangkungan situsna ningali kumaha lami résponna. Langkung sering tibatan henteu, éta 1 atanapi 2 dinten. Tapi marios statistik éta tina InsideSales.com di luhur ... upami anjeun henteu ngaréspon sareng saingan anjeun henteu, saha saur anjeun anu nampi bisnis éta?

Kualitas Tanggapan

Kami damel sareng klien e-commerce dimana kami ngadamel pamundut ngalangkungan situs. Dina sababaraha jam urang nampi réspon kana patarosan urang ngeunaan produkna. Aranjeunna ngaréspon ku kalimat tunggal, teu aya personalisasi, henteu hatur nuhun, sareng - pangpangna sadaya - henteu aya tautan pikeun langkung seueur inpormasi atanapi halaman produk anu saleresna anu tiasa dituturkeun ku pengunjung anu tiasa dipésér.

Upami anjeun nampi pamundut ngalangkungan email atanapi formulir wéb ka perusahaan anjeun, naha anjeun milarian ningali naha jalma éta mangrupakeun nasabah anu lami atanapi prospek énggal? Naha anjeun tiasa ngadidik aranjeunna langkung jero ngeunaan masalah anu aya? Naha anjeun tiasa ngadamel rekomendasi ka aranjeunna ngeunaan kontén tambahan pikeun diparios? Atanapi - bahkan langkung saé - naha anjeun tiasa langsung mawa aranjeunna kana siklus penjualan? Upami aranjeunna ngantunkeun nomer telepon, naha henteu nyauran aranjeunna sareng tingali naha anjeun tiasa nutup penjualan ngalangkungan telepon? Atanapi upami ku email, naha anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna diskon kanggo produk atanapi jasa anu dipikaresep ku aranjeunna?

Ieu sanés petunjuk anu tiis, éta petunjuk panas beureum anu nyayogikeun waktos kanggo ngirimkeun inpormasi pribados sareng nyungkeun bantosan. Anjeun kedahna terjun dina kasempetan ieu pikeun ngabantosan aranjeunna sareng janten juara hiji nyalira!

Nguji Otomatis

Salah sahiji solusi uji coba bentuk wéb anu langkung seueur dianggo wéb anu aya selenium. Kalayan téknologi na, anjeun tiasa skrip kiriman formulir wéb. Ieu hal anu anjeun pikahoyong nanem modal waktos sareng usaha, utamina upami anjeun teras-terasan ngadamel parobihan situs sareng téknologi. Diperhatoskeun nalika teu aya réspon kana halaman kontak atanapi kaluman formulir kalungguhan dina 5 menit tiasa janten strategi anu anjeun badé nyebarkeun langkung lami tibatan engké!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.