Windows Vista ngarobih Lisénsi

pintonanTina mendakan ku Geeks anu Seksi on ZDNET. Ieu leres pisan konyol pikeun pangguna bumi anu sering ningkatkeun komputerna:

Per ZDNet: Versi pondok nyaéta anjeun tiasa "ngerjakeun deui lisénsi ka alat sanés hiji waktos"Atanapi" gentoskeun sakali waktos parangkat lunak éta, sareng perjanjian ieu, langsung ka pihak katilu. "

Anjeun tiasa maca lisénsi di dieu

Éta ngajantenkeun kuring heran naha atanapi henteu aya sababaraha pangguna Linux di Microsoft, cicingeun ngadorong plot sapertos kieu sahingga monster nyah nyalira.

One comment

  1. 1

    Ieu hanjelu.

    Hiji-hijina bagian anu ngareuwaskeun kuring nyaéta klausa anu ngamungkinkeun mindahkeun lisénsi ka batur. Ieu henteu kénging diidinan dina lisénsi, leres henteu?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.