Blueprint pikeun Halaman Pendaratan Anu Diuji

halaman badarat anu tiasa diuji

Salah sahiji infografis paling populér anu urang tingali dirilis ku sponsor téknologi kami,Formstack , disebut Halaman Latihan Panglangkung Terbaik.Formstack mangrupikeun anu gampang dianggo tukang ngawangun online kalayan kamampuan pikeun leres ngawangun halaman badarat dina leyuran anu sami.

Blueprint pikeun Halaman Pendaratan Anu Sampurna Diuji: Halaman pendaratan diwangun ku sakumpulan elemen anu pasti. Blok gedong anu ditepikeun di handap tiasa dianggo salaku pituduh nalika ngahartikeun sareng nyiptakeun halaman badarat anu sampurna pikeun anjeun sorangan!

Jalma-jalma di KISSmetrics parantos ngabedah halaman badarat dina infographic anu saé ieu, nyayogikeun anjeun ngarobih daérah anu kedah diuji.

pituduh desain wéb pamungkas infographic

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi infographic anu saé! Abdi resep ningali tulisan ngaluarkeun unsur-unsur pikeun nguji sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun pemasar pikeun ngalakukeun anu hadé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.