Blueprint pikeun Halaman Pendaratan Anu Diuji

halaman badarat anu tiasa diuji

Salah sahiji infografis paling populér anu urang tingali dirilis ku sponsor téknologi kami,formstack , disebut Halaman Latihan Panglangkung Terbaik.formstack mangrupikeun anu gampang dianggo tukang ngawangun online kalayan kamampuan pikeun leres ngawangun halaman badarat dina leyuran anu sami.

Blueprint pikeun Halaman Pendaratan Anu Sampurna Diuji: Halaman pendaratan diwangun ku sakumpulan elemen anu pasti. Blok gedong anu ditepikeun di handap tiasa dianggo salaku pituduh nalika ngahartikeun sareng nyiptakeun halaman badarat anu sampurna pikeun anjeun sorangan!

Jalma-jalma di KISSmetrics parantos ngabedah halaman badarat dina infographic anu saé ieu, nyayogikeun anjeun ngarobih daérah anu kedah diuji.

pituduh desain wéb pamungkas infographic

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun babagi hiji infographic hébat! Abdi bogoh ningali tulisan megatkeun kaluar elemen pikeun nguji sarta nyieun leuwih gampang pikeun marketers pikeun ngalakukeun hadé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.